R · Torso · C / Atelier Tekuto

[ad_1]

  
     Courtesy of Atelier Tekuto
  

   Courtesy of Atelier Tekuto
          

  • معماران: اتلی تکتو
  •       

  • محل: توکیو، ژاپن
  •       

  • طراحی معماری: YAMASHITA، Yasuhiro + MIZUKAMI، کنجی + TOMOYOSE، Atsushi / Atelier Tekuto
  •       

  • مپیشگاه: 103.0 متر چهارگوش
  •       

  • پروژه سال: 2015
  •       

  • عکس ها: توشیحيرو سوابيما، جريمه سوئتيرات
          

  • طراحی ساخت و ساز: SATO، Jun + INOUE، Kenichi / Jun Sato مهندسین سازه
  •       

  • طراحی تسهیلات: YAMADA، دفتر Hiroyuki / yamada ماشین آلات
  •       

  • دانشگاه تعاونی: نجوچی، دانشگاه تاکافومی / دانشگاه توکیو
  •       

  • مدیریت ساخت و ساز: MATSUOKA، Shigeki + NAKADE، Shuichi + KITAOKA، Tsubasa / Home Builder
  
     © تاوان سوئتیرات "title =" © تاوان سراچهیرات
  

   © تاوان سراچهیرات

روشنگریات متن بدست معماران ارائه شده است. 2 گسترش پیرامون زیست SHIRASU بتن ما یک بتن 100٪ قابل بازیافت را گسترش دادیم که به جای شن و ماسه در بر گیرنده SHIRASU، ته نشست جریان پریهمهاستیکی خاکستر آتشفشانی است که در فراوانی نیمروز غربی ژاپن یافت می شود. برتری این بتن توان و دوام آن است که به انگیزه واکنش پیزولانی شیراسو به مدت درازاانی افزایش می یابد. همچنین تراکم آن، که از دانه بندی خوب SHIRASU می آید، بتن را از خنثی سازی نگهبانت می کند. SHIRASU همچنین دربر گیرنده سلول های کوچک بسته است که مهار نم بتن و ویژگی های گندزدایی کننده را می دهد. این گسترش و به کار گیری بتن SHIRASU می تواند یک برتری بزرگی برای مسخنرانی است که SHIRASU می تواند حفاری شود.

  
     © Toshihiro Sobajima "title =" © Toshihiro Sobajima
  

   © توشییرو سوباییما

1. "NU-KE (noo-kay)" با به کار گیری روابط بصری و روحی میان تو و بیرون، "NU-KE" فضای "را افزایش می دهد" و گودی را با چند لايه دیوار و حجم فضایی افزوده می کند. من برخی از گوشه ها را از ساختمان مستطیلی دور کردم تا "NU-KE" را به زهرت تک‌خالمان برپایی کنم؛ پایانین تاستاندار طبیعت مانده در توکیو

  
     © Toshihiro Sobajima "title =" © Toshihiro Sobajima
  

   © توشییرو سوباییما

3 انتقال از شناخت پلیمتریک به معماری cogitationFor در پیمانه کوچک، طراحی بخش و حجمی بسیار مهم می شود. اتاق صوتی تصویری با سطح بالا در زیرزمین و یک نگارخانه بزرگ و یک اتاق ژاپنی در بر پایهه اول پیمان گرفته است. کنشکرد بر پایهه اول در بر پایهه دوم با اتاق نشیمن، اتاق خوراکخوری، آشپزخانه و گرمابه نخستینگی بندی شد. اتاق نشیمن یک فضای بسیار کوچکی است، ولی یک سقف با بلندی 5 متر و یک پنجره بزرگ لچکی که در فراوانی نور بیرونی پیمان دارد، مایه می شود که شناختی بسیار بیشتر از راستینت باشد. طرح پایانی این فضا از راه شمار بسیاری از الگو های سه پسی مشتق شده است. سه روش طراحی که به دارایی فیزیکی و روحی می ردستک.

  
     برنامه های بر پایهه "title =" طرح های بر پایهه
  

   طرح های بر پایهه

2. هم زمان اندیشه از طرح / بخش همیشه نقشه ها و بخش ها را به طور همزمان و الگو های متشماره مبخته برای برپایی یک فضای چند لایه با افزایش فضایی افزایش می دهد. به سرنویس نمونه لایه بندی از گام های بتنی از زیرزمین، فضای زندگی گسترش به اتاق خواب بالا، آبخانه و پنجره بالا به تک‌خالمان و اتاق خواب، گرمابه به بیرون از راه یک جلوی پنجره. این اتصالات، غنای فضایی را برپایی می کنند که تنها با یک مکرانوده اندازه گیری نمی شود.

  
     © Toshihiro Sobajima "title =" © Toshihiro Sobajima
  

   © توشییرو سوباییما

3. رنگ و بافت در اینجا، از بتونه های چوبی بتونی، زغال چوب رنگارنگ و خرمالو، فولاد چکش شده، فولاد ضد زنگ سیاه و سفید، رستهحه نقره ای سیاه و سفید اکسید شده کاربرد کردم. رنگ این مواد غنی از رنگ خاکستری تا سیاه و سفید بافت مات داشته باشید این پروا به رنگ و بافت، وکرانت برپایی می کند و فضاهای دلچسب و غنی را برپایی می کند.

  
     © بزهی سراچهیرات "title =" © تاوان سراچهیرات
  

   © تاوان سراچهیرات

      

[ad_2]

توسط |1397/11/14 11:11:5914ام بهمن, 1397|دسته‌بندی نشده|بدون دیدگاه

درباره نویسنده:

دیدگاه خود را بنویسید

There are no products
لیست علاقمندی‌ها 0