لطفا امتیاز بدهید

فرقی ندارد که شما پزشک مغز و اعصاب باشید، یا روان پزشک، در هر صورت چیدمان و طراحی اصولی دکوراسیون مطب شما، تاثیر به سزایی روی تعداد مراجعان، رضایت آنان و حتی پیشرفت درمان آن ها خواهد داشت.

توصیه هایی که برای طراحی دکوراسیون مطب پزشکان می شود، نمی توانند از یک فرمول کلی و یکسان تبعیت کنند. ساختمان هر مطبی با مطب دیگر فرق می کند و شکل و ساختار فضای داخلی، روی تعیین اینکه چه نوع دکوراسیونی مناسب تر است، تاثیر دارد. برای مثال شاید این تصور وجود داشته باشد که سقف کاذب می تواند نمایی خیره کننده به دکوراسیون مطب بدهد. اما اگر سقف مطب ارتفاع نسبتا کمی داشته باشد یا فضای مطب کوچک باشد، استفاده از سقف و دیوار های کاذب قطعا اشتباه است و فضا را کوچک نشان خواهد داد. بنابراین سعی در این است که کلی ترین اصول برای طراحی دکوراسیون مطب ارائه شود. در ادامه به بررسی این اصول خواهیم پرداخت.

دکوراسیون مطب پزشکی درمانی

دکوراسیون مطب پزشکی درمانی

لطفا امتیاز بدهید

دیگران مطالعه کردند: طراحی کلینیک حرفه ای

طراحی دکوراسیون مطب و اتاق انتظار

در داخل اتاق پزشک، یک سناریوی کلاسیک که در مطب اغلب پزشکان به چشم میخورد، آویختن مدارک و افتخارات به دیوار و قرار دادن کتابخانه ای مملو از کتاب های مربوط به تخصص پزشک معالج است. البته این دکوراسیون هیچ مشکلی ندارد. آویختن مدارک و افتخارات پزشک به دیوار، میتواند حس اعتماد بیماران را بیشتر جلب کند. اما با افزودن المان های به خصوص و رعایت چند نکته می توان این سناریوی تکراری را بهبود بخشید و فضایی آرامش بخش هم برای بیمار و هم برای درمانگر پدید آورد.

دکوراشیون داخلی طراحی شده برای مطب پزشک

دکوراشیون داخلی طراحی شده برای مطب پزشک

درمطب ها، علاوه بر اتاق پزشک، دکوراسیون اتاق انتظار نیز باید به طور اصولی طراحی شود. نوبت های بین مریض و تعدد بیماران باعث می‌شود که بیماران مجبور شوند ساعت ها در اتاق انتظار بنشینند. طراحی درست و شیک برای اتاق انتظار از یک سو می تواند اسباب آرامش بیماران و همراهان آنان را فراهم آورد تا تحمل زمان انتظار برای آن ها راحت تر شود؛ و از سوی دیگر به لحاظ روانی آنان را سرگرم می کند و از کسالت جلوگیری نماید.

دکور شیک و زیبا برای درمانگاه و مطب های پزشکی

دکور شیک و زیبا برای درمانگاه و مطب های پزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر و سفارش طراحی دکوراسیون داخلی کلیک نمایید.

سبک طراحی دکوراسیون مطب

اینکه سبک طراحی دکوراسیون مطب شما از چه نوعی باشد، بیش از هر چیزی به سلیقه شما بستگی دارد. از بین انواع دکوراسیون مدرن، صنعتی، کلاسیک، کانتمپورری و … هرکدام مزایای خاص خود را دارند. برای نمونه، ممکن است اشخاصی با ورود به مطب های مدرن و به روز، اطمینان بیشتری نسبت به پزشک خود پیدا کنند و این تصور در آن ها شکل بگیرد که پزشک، شخصی آگاه به علوم روز است.

سبک طراحی مدرن برای مطب

سبک طراحی مدرن برای مطب

از طرفی برخی بیماران در دکوراسیون های سنتی و کلاسیک حس راحتی و صمیمیت بیشتری دارند. همین امر از استرس آن ها کاسته و آرامش آن ها را افزایش می دهد. در هر صورت، هر سبکی که استفاده می کنید، باید دکوراسیون سبک مربوطه را با توجه به کارایی محل تعدیل کنید. یعنی حتی اگر از دکوراسیون سنتی و کلاسیک برای مطب خود استفاده می کنید، حتی الامکان باید از استفاده از نقوش پیچیده و شلوغ در دکوراسیون مطب بپرهیزید.

دکور شیک مطب پزشکی

دکور شیک مطب پزشکی

 نقش نورپردازی در طراحی دکوراسیون مطب

نور پردازی نقش به سزایی در جو ایجاد شده در محیط و دمای آن ایفا می کند. بهتر است که فضای مطب و اتاق انتظار کم نور نباشد. اما باید از استفاده از نور های زیاد و مخل آرامش نیز پرهیز نمود. بهتر است برای نورپردازی مطب به صورت ترکیبی از لامپ های مهتابی و آفتابی استفاده شود. تا هم گرمای نور لامپ آفتابی، گرمای محیط را افزایش دهد و هم سفیدی نور لامپ های مهتابی محیط را شیک تر و آرامش بخش تر کند. استفاده از نور های نقطه ای در مکان های گوناگون سقف و دیوار گزینه مناسبی است تا نور به صورت متعادل در همه جای اتاق پخش شود. چراغ های مخفی و تزئینی برای کانتر منشی، داخل سقف کاذب و حتی کف مطب می تواند در عین ایجاد فضایی شیک، نور کافی مطب را فراهم آورد.

نقش نور پردازی در دکور مطب

نقش نور پردازی در دکور مطب

دکور شیک و مدرن برای مطب

دکور شیک و مدرن برای مطب

رنگ و متریال مناسب برای دکوراسیون مطب

برای انتخاب رنگ های به کار رفته در محیط، از رنگ های آرامش بخش استفاده کنید. افزایش هیجان در مطب، نه به نفع بیمار است و نه به نفع معالج. رنگ های غالب می‌توانند طیف های روشنی از آبی، سبز، صورتی، کرم و سفید باشند. بهترین گزینه برای جنس متریال مبلمان، میز، کانتر، قفسه ها و به طور کلی المان های داخل دکوراسیون چوب است. برای کم تر شدن هزینه ها می توان از ام دی اف یا پلیمر های طرح چوب نیز استفاده کرد که همان حس را به بیننده منتقل می کنند. رنگ چوب نیز بهتر است روشن باشد. وسایل فلزی، گرچه می توانند ظاهری شیک و مدرن به محیط بدهند، حس سرما و عدم اطمینان به مراجعه کننده القا می کنند.

استفاده از رنگهای زیبا برای دکور مطب

استفاده از رنگهای زیبا برای دکور مطب

نقش مهم نورپرداز ی در زیبایی دکور مطب

نقش مهم نورپرداز ی در زیبایی دکور مطب

القای حس آرامش به بیماران اهمیت بسیار بالایی دارد. بنابراین سعی کنید حتی الامکان از سرد بودن محیط جلوگیری کنید. ترکیب رنگ کرم روی دیوار ها و متریال به کار رفته در وسایل مطب به خوبی این کار را برای شما انجام می دهد.

استفاده بیش از حد از رنگ سفید در مطب ها، گرچه محیط را بهداشتی و تمیز نشان می دهد، اما سرمای زیادی ایجاد می کند که می تواند بیمار را مضطرب کند. بنابراین در مطب هایی که رنگ غالب دکوراسیون آن ها سفید می باشد، سیستم گرمایشی قوی از الزامات است.

تاثیر رنگ در دکوراسیون مطب

تاثیر رنگ در دکوراسیون مطب

استفاده از رنگ برای طراحی دکور

استفاده از رنگ برای طراحی دکور

دیگران مطالعه کردند: طراحی دکوراسیون مطب دندانپزشکی

نکاتی مفید در طراحی دکوراسیون مطب

  • بهتر است محلی برای سرگرم شدن کودکان نیز در نظر گرفته شود. زیرا بهانه گیری کودکان می‌تواند آرامش محیط را برهم زند.
  • در انتخاب مبلمان اتاق انتظار نهایت دقت را به خرج دهید. هر چه آرامش و راحتی بیماران در مطب شما بیشتر باشد، امکان مراجعه ی مجدد آن ها افزایش می یابد.
  • قرار دادن یک مانیتور یا تلویزیون برای پزشکانی که درمان های طولانی دارند، مثل روانشناسان و مشاوران که جلسات یک ساعته دارند، می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

دکور زیبای مطب و درمانگاه

دکور زیبای مطب و درمانگاه

دکوراسیون داخلی برای مطب های پزشکی

دکوراسیون داخلی برای مطب های پزشکی

  • قرار دادن گلدان را فراموش نکنید. هر چه تعداد گل و گیاه بیشتر باشد، حس بهتری در محیط برقرار خواهد بود. ترکیب گل و گیاهان با دکوراسیون چوبی رنگ روشن، بهترین گزینه برای مطب هاست.
  • قرار دادن یک قفسه از کتاب، مجلات و پخش یک موزیک آرامش بخش، اقداماتی هستند که روی رضایت بیمار از زمان سپری شده در مطب تاثیر به سزایی خواهند داشت.
    دکور زیبای طراحی شده برای مطب پزشکی

    دکور زیبای طراحی شده برای مطب پزشکی