دکوراسیون درمانی

LOOK DIFFERENT

دکوراسیون مراکز درمانی یکی از عواملی است که اهمیت بسیار زیادی برای پزشکان ، بیماران و کارکنان آن مرکز دارد.افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی اصولا بیمار و یا همراهان آنها می باشند که اغلب دارای استررس و اضطراب زیادی هستند. محیط آرامش بخش و آرام یک مرکز درمانی همراه با استفاده از رنگهای متعادل و متناسب می تواند برای کاهش این تنش ها اثر گذار باشد. از این رو پزشکان ویا مسولان مراکز درمانی باید توجه خاصی به طراحی داخلی مطب ،کلینیک و یا داروخانه های خود داشته باشند .

المان میان متن

طراحی دکوراسیون درمانی و ایجاد محیطی پر انرژی برای محیط های درمانی

دکوراسیون درمانی اهمیت بسیار زیادی دارد. افراد حاضر در محیط های درمانی باید نسبت به فضا حس خوب و رضایت بخشی داشته باشند. به عبارت دیگر شرایط محیطی باید روحیه تحمل و صبر را در افراد افزایش دهد. متاسفانه در بسیاری از مراکز درمانی به دلیل عدم رعایت نکات اصولی، افراد دچار تنش و اضطراب می شوند. این عامل به عنوان یک ویژگی منفی مانع از مدیریت صحیح مراکز درمانی می شود.

دکوراسیون مراکز درمانی

اصول دکوراسیون درمانی

دکوراسیون درمانی همانند سایر مکان های دیگر قوانین و قواعد مخصوص به خود را دارد. طراحی داخلی نقش تعیین کننده ای در محبوبیت و موفقیت فضا خواهد داشت. دکوراسیون مناسب حس رضایت و آرامش را در افراد ایجاد خواهد کرد. به عبارت دیگر طراحی دکوراسیون درمانی علاوه بر افزایش زیبایی فضا، سبب راحتی بیشتر افراد خواهد شد.

طراحی فضای داخلی مراکز درمانی

دکور داخلی مراکز درمانی

امروزه تعداد مراکز درمانی و کلینیک های زیبایی بیش از پیش شده است. دکوراسیون درمانی باید حس بسیار خوبی را به بیماران القا کند. در وهله اول باید تجهیزات و اثاثیه متناسب با محیط درمانی انتخاب شوند و شما متناسب با فضای کلینیک آن ها را به قسمت های مختلف تقسیم کنید. اکثر متخصصان برای کاهش انرژی های منفی محیط در طراحی داخلی از نور و رنگ به عنوان یک روش ارگانیک استفاده می کنند. توجه به نورپردازی اصولی، انتخاب صحیح متریال و رعایت استانداردهای روشنایی در فضای انتظار مرکز درمانی می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

استفاده از تجهیزات مناسب

دکوراسیون شیک یک مرکز درمانی

رها کردن اضافات و ایجاد دکوراسیون ساده و آرامش بخش

برخی از افراد با پناه بردن به پناهگاه خصوصی خود سعی دارند خود را به تعادل برسانند و حال روحی خود را بهبود بخشند. برای ایجاد فضای راحت، صلح‌آمیز و آرامش بخش باید وسایل اضافی را از محیط خود حذف کنید. لوازم اضافی درست همانند اضافه وزن برای جسم انسان محسوب می شوند. وجود وسایل اضافی در محیط سبب عدم تنفس در آن محیط می شود. این امر از چرخش انرژی مثبت در محیط جلوگیری می کند. به عبارت دیگر انرژی منفی در یک نقطه جمع می شود. توصیه ما به شما این است که وسیله های قدیمی، وسایل غیر قابل استفاده، گل های خشک و روزنامه‌های باطله را از محیط پاک کنید.

رها کردن اضافات در دکوراسیون داخلی

کاربرد رنگ های آبی و سبز برای ایجاد فضایی دلنشین

با توجه به رنگ‌های موجود در خانه متوجه رنگ های قدیمی و از مد افتاده خواهید شد. یکی از روش‌های موثر و مقرون به صرفه برای ایجاد فضای آرام استفاده از رنگ های خلاقانه در محیط می باشد. به عبارت دیگر رنگ دیوار باید القا کننده حس خوشایند به افراد باشد. همچنین رنگ دیوارها باید به گونه‌ای باشند که نور خورشید را بیشتر در محیط منعکس کنند. استفاده از رنگ‌های آبی روشن یا سبز برای ایجاد فضای لطیف و آرام بخش بسیار مناسب هستند. توصیه می کنیم از رنگ های سبز، آبی و بنفش روشن برای دلباز کردن فضای خود استفاده کنید. بهتر است بدانید که رنگ آبی سبب آرامش اعصاب می شود. رنگ بنفش روشن فعالیت های ذهنی مغز را کنترل می کند. در استفاده از رنگ بنفش باید نهایت دقت را داشته باشید، زیرا طیف های تیره این رنگ حس غم و افسردگی را ایجاد خواهند کرد.

استفاده از رنگ سبز برای دکوراسیون داخلی مطب

استفاده از رنگها برای طراحی داخلی مراکز درمانی

نور درمانی

بر اساس تحقیقات انجام شده، نور مستقیم خورشید سبب ایجاد تغییرات مثبت بر روحیه و انرژی انسان می شود. دریافت نور خورشید در مبارزه با بیماری های روحی و درمان آن ها بسیار موثر است، زیرا نور خورشید هورمون‌های اندورفین و سروتونین بدن را افزایش می دهد. در صورت عدم دریافت مستقیم نور خورشید می توانید از سیستم های روشنایی مصنوعی استفاده کنید.

نور درمانی برای مراکز درمانی

نور درمانی

استفاده از ویژگی زندگی بخش گیاهان در دکوراسیون درمانی

استفاده از گیاهان در دکوراسیون درمانی بسیار موثر می باشد، زیرا گیاهان طبیعی سبب ایجاد حس زندگی به محیط می شوند. گیاهان از قابلیت آرام کردن افکار شما برخوردار هستند. وجود گیاهان در محیط سبب بهبود حال روحی شما خواهند شد. افراد برای بهتر کردن حال و روحیه خود می توانند با استفاده از گیاهان زنده حس بهار و تابستان را در خود ایجاد کنند. اضافه کردن گیاهان به محیط سبب ایجاد روحیه بهتر، انرژی بیشتر و زندگی شادتر می شود.

استفاده از گیاهان در مراکز درمانی

اهمیت دکوراسیون درمانی

دکوراسیون محیط علاوه بر تاثیر بر روح، بر جسم شما هم تاثیر گذار است. امروزه طراحی دکوراسیون داخلی نسبت به گذشته نقش پررنگ تری پیدا کرده است. طراحی دکوراسیون درمانی یکی از دشوارترین طراحی ها در زمینه معماری و دکوراسیون داخلی به حساب می آید. در طراحی دکوراسیون درمانی به روحیات و خلقیات افراد مراجعه کننده توجه ویژه ای می شود. در بسیاری از موارد محیط های درمانی برای افراد محیطی دلهره آور هستند. این مسئله علاوه بر به خطر انداختن سلامت روحی بر سلامت جسم آن ها نیز تاثیر منفی خواهد داشت و روند بهبود بیماران طولانی تر خواهد شد. بهتر است بدانید که استرس زمانی بروز می کند که بین نیازهای بیماران و ظرفیت های محیط درمان آن ها تناسبی وجود نداشته باشد.

تاثیر فضا در کاهش استرس بیماران

دکوراسیون مراکز درمانی

طراحی دکوراسیون درمانی علاوه بر توجه به بیماران سعی در جذب کارکنان دارد. محیط درمانی باید به گونه ای باشد که استرس و فشار روانی کارکنان را کاهش دهد. هر قسمت از فضای درمانی باید با توجه به کاربرد آن طراحی شود. رویکرد غالب در دکوراسیون داخلی محیط های درمانی بهره وری از حداکثر فضا و در عین حال ایجاد حس آرامش و امنیت به مراجعه کنندگان می باشد. از طرفی سر و صداهای زیاد، بوهای تند، نورهای مستقیم و رنگ های براق استرس را در بیماران افزایش می دهند. در طراحی دکوراسیون درمانی با توجه به سن و نوع بیماری افراد بستری شده، به میزان رنگ، رایحه، نور و دیگر محرک های طبیعی توجه می کنند.

طراحی شیک فضای درمانی

با توجه به پیشرفت های زیبایی شناختی، امروزه بیمارستان ها و کلینیک ها با ایجاد طراحی خاص سعی در جذب بیماران دارند. به عبارت دیگر دکوراسیون درمانی یک نوع منبع درآمد برای مراکز درمانی به حساب می آید. شما می توانید با ریزه کاری های طراحی داخلی با کیفیت بالا، محیط آرام بخشی را ایجاد کنید. ریزه کاری ها علاوه بر افزایش زیبایی محیط، هزینه های چندانی برای شما ایجاد نخواهند کرد. جالب ترین فضاهای درمانی فضاهای چند منظوره هستند. ایجاد فضاهای چند منظوره یک نوع درآمدزایی به حساب می آیند. امروزه برای ایجاد فضاهای چند منظوره از دکه های روزنامه فروشی، دکه های گل فروشی، کافی شاپ و رستوران در مراکز درمانی استفاده می کنند.

دکوراسیون یک مرکز درمانی