طراحی نقشه ساختمان مسکونی
طراحی نقشه ساختمان مسکونی از پیچیده ترین و سخت ترین خدمات در رشته معماری می باشد که اکثر کارشناسان و اساتید به آن اذعان دارند. طراحی نقشه ساختمان مسکونی برای هر شخصی بسته به وضعیت اجتماعی اقتصادی و فیزیکی خانوار متفاوت است. علی رغم اینکه متاسفانه بعضا به این موضوع اهمیت نمی دهند ; انتخاب طراحی نقشه ساختمان مسکونی می تواند روی وضعیت روانی و رفاهی خانواده شما تبعات مثبت یا منفی داشته باشد. پس در این امر نهایت دقت را داشته باشید
کمتر از چند دقیقه نقشه دوست داشتنی تان را انتخاب و دانلود کنید
ما متد جدیدی را آماده کردیم که در کمترین زمان و هزینه ، در هر جای ایران که باشید بتوانید صاحب یک نقشه شیک و لاکچری شوید .
نقش طراح در طراحی نقشه ساختمان مسکونی
طی سال ها فعالیت حرفه ای،با مشتریانی مواجه شدم که در حین ساخت ،نقشه های خود را تغییر می دادند; بعضا این تغییرات ، همراه با تخریب و هزینه های اضافی بود.وقتی علت را جویا می شدم ;اکثرا فکر می کردند تغییرات انجام شده باعث زیبا تر شدن ساختمانشان شده.جالبتر اینجا بود که با مراجعه بعدی بازهم نظر کارفرما تغییر پیدا کرده بود;یعنی کارفرما در سردرگمی کامل بود و نمی دانست چکار می خواهد انجام دهد.تازه وقتی ساختمان به اتمام می رسید و می خواستند ساختمان را مبلمان کنند;می فهمیدند چه بلایی به سرشان آمده و احساس پشیمانی می کردند و زمزمه یک جمله تکرا ری <<حالا اگه خواستم یک ساختمان دیگه بسازم می دونم باید چکار کنم>>
به نظر من تا یک ساختمان مبلمان نشود،نمی توان پی به اشتباهات آن برد ; اینجاست که نقش طراح و یک نقشه ساختمانی مطلوب ،نمود پیدا می کند .خانه معمار با بیش از دو دهه تجربه در حوزه طراحی نقشه ساختمان مسکونی به شما تضمین می دهد; که این اشتباهات برای مشتریانش رخ نخواهد داد.
دلیل برتری معماران با تجربه چیست ؟
همه جای جهان معماران حرفه ای، روش های مخصوص به خودشان را برای پیمودن فرایند طراحی معماری دارند; این روش ها ممکن است در مورد پروژه های مختلف و موضوع های تازه دچار تغییراتی شود.تجربه سال ها کار و فعالیت در پروژه های گوناگون ،تجربیاتی را در اختیار معماران می گذارد ;تا جهت طراحی یک اثر معماری راه های مخصوص و متنوعی داشته باشد.
تهیه نقشه ساختمان فوری و آنلاین
ما نقشه های فراوانی طراحی و آماده کردیم که شما دوستان عزیز می توانید در کمترین زمان ، فوری و آسان نقشه های دوست داشتنی خودتان را تهیه کنید .
بیش از 100 نمونه کار نقشه ساختمان طراحی شده برای شما

پلان مسکونی سه خواب+نما
این نقشه ساختمان سه خوابه به صورت کاملا مدرت طراحی شده و در زیر زمین آن فضای بازی در نظر گرفته شده و همچنین جا به جایی بین طبقات نیز با توجه به خواست کارفرما با یک عدد لیفتراک برقی انجام می شود.نقشه ساختمانن رایگان فراوانی را برای شما آماده کردیم که میتوانید از سایت خانه معمار جستجو کنید و نهایت استفاده را از آن ببرید
خانه دوبلکس 250 متری+نما
خانه دوبلکس 250 متری با طراحی شیک و زیبا در یکی از نقاط خوب شهر واقع شده و تمام دوبلکس طراحی گردیده است;طراحی این خانه دوبلکس 250 متری، مدرن بوده و نمای آن کلاسیک می باشد.
پلان باغ شهری+ نما و لندسکیپ
در این پلان باغ شهری فضاها تفکیک شده و فضاهای مستقلی برای تفریح و زندگی در نظر گرفته شده .این پکیج شامل پلان معماری و نما و لندسکیپ می باشد.
نقشه ساختمان 300 متری+ نما
این نقشه ساختمان 300 متری، دارای طراحی بسیار زیبا و رویایی است ;خانه دارای مساحت خوبی است و به صورت تمام دوبلکس طراحی گردید;همچنین پلان دارای آسانسور و استخر،سونا و جکوزی نیز هست. در صورتی که به نقشه ساختمان مسکونی 200 متری نیاز داشته باشید میتوانید از قسمت جستجو پلان معماری مورد نظر خود را پیدا کنید
نقشه خانه یک طبقه+نما
نقشه خانه یک طبقه در زمینی به ابعاد 19/64×12/41 با اصول مهندسی و بر طبق استانداردهای روز دنیا توسط تیم خانه معمار طراحی گردید.نقشه خانه یک طبقه با پیشنهاد کارفرما و مهندس به گونه ای طراحی شد تا از همه فضاهای زمین استفاده شود و هم با سلیقه مشتری جور باشد.
نقشه دوبلکس + نما و دکوراسیون
نقشه ساختمان دوبلکس 440 متری به همراه فایل کامل نقشه معماری و نمای ساختمان و دکوراسیون یک پیشنهاد عالی است ;برای شما که به دنبال نقشه ساختمان دوبلکس هستید!!!!
ساختمان شمالی دو طبقه
طراحی نقشه ساختمان مسکونی در زمینی شمالی انجام شده .ساختمان دوطبقه مصالح بنایی است .
طبقه زیر زمین به پارکینگ و انباری اختصاص یافته و همکف ساختمان یک خانه سه خوابه می باشد;که سالن پذیرای آن مستقل است .آشپزخانه این خانه علاوه بر نهار خوری ،در همجواری حیاط خلوت قرار گرفته که می توان از آن به عنوان سرخ پزخانه استفاده نمود . این نقشه ساختمان شمالی را ببینید.
نقشه یک طبقه
نقشه ساختمان مسکونی در زمینی به ابعاد 10 در 20 توسط تیم خانه معمار طراحی شده.
راه پله در جنوبی سمت ساختمان امکان ساخت طبقه دوم را برای مالک خود فراهم می آورد. ساختمان دوخوابه کمترین فضای پرت را به خود اختصاص داده.
برای دیدن نقشه ساختمان یک طبقه کلیک کنید.
نقشه ساختمان سه خواب شمالی
ساختمان در زمینی با موقعیت شمالی واقع شده.سازه این ساختمان اسکلت بتنی می باشد. به همین خاطر حداقل فضا به حجم دیوار اختصاص یافته .این نقشه ساختمان سه خوابه دارای هال پذیرایی مجزا و فضایی برای نهار خوری است. جزئیات بیشتر درباره نقشه ساختمان سه خوابه را حتما ببینید.
نقشه ساختمان چهار طبقه
ساختمان در زمینی شمالی طراحی شده که چهار طبقه را شامل می شود .طبقه زیر زمین به پارکینگ و انباری اختصاص یافته . طبقه همکف آن یک واحد مسکوتی تک واحدی که سه خواب دارد.طبقات دیگر،دو واحدی و دو خوابه طراحی شده است.جزئیات بیشتر درباره نقشه ساختمان چهار طبقه
پلان تجاری مسکونی
نقشه ساختمان تجاری مسکونی چهار طبقه با موقعیت دسترسی از شمال و غرب است.
طبقات زیر زمین و همکف این پلان با کاربری تجاری و دو طبقه بعد با کاربری مسکونی در نظر گرفته شده اند.
نقشه مدرن آپارتمان
نقشه سه طبقه ساختمان با موقعیت دسترسی عالی از شمال و جنوب است.این ساختمان اسکلت بتنی دارای یک واحد مستقل در طبقه همکف و دو واحد دو خوابه در طبقه اول است.جهت دانلود و مشاهده این نقشه مدرن آپارتمان کلیک کنید.
نقشه مدرن سه طبقه
نقشه ساختمان سه طبقه که با سازه اسکلت بنایی پیاده سازی شده است.این نقشه دارای موقعیت دسترسی از سمت شمال است و دو واحد سه خوابه به اضافه پارکینگ را شامل می شود.
پلان ویلایی مدرن
پلان ویلایی مدرن در دو طبقه طراحی شده که طبقه زیرزمین آن به پارکینگ و یک سوئیت مهمان نقلی اختصاص یافته است.در واقع این یک نقشه ساختمان سه خوابه شمالی نیز محسوب میشود
نقشه آپارتمان تجاری مسکونی
این ساختمان شامل چهار طبقه است که دو طبقه تجاری و دو طبقه مسکونی می باشد.این ساختمان از دسترسی شمال و جنوب بهره مند است.این یک نقشه ساختمان مسکونی 120 متری است
نقشه ساختمان بنایی
نقشه سه خوابی با مصالح بنایی طراحی شده . این ساختمان سه خواب ، نهارخوری و هال نشیمن را شامل میشود.
نقشه آپارتمان تک واحدی
این آپارتمان سه طبقه دارای طبقات پارکینگ،همکف و اوّل می باشد. دارای موقعیت دسترسی شمالی و اسکلت بتنی است
ساختمان ویلایی سه طبقه
موقعیت دسترسی ساختمان از شمال و در سه طبقه طراحی شده و نوع سازه ساختمان مصالح بنایی است . جزئیات بیشتر این پلان ویلایی مدرن را در خانه معمار ببینید.
نقشه منزل ویلایی
این نقشه منزل ویلایی دارای سطح دسترسی از شمال به عبارتی درب به ساختمان است.طراحی نقشه منزل به صورت دو طبقه و شامل زیرزمین و همکف است.
ساختمان دوبلکس
پلان ساختمان دوبلکس واقع در نبش کوچه است و دارای سظح دسترسی از دو طرف جنوب و شرق است .این پلان از شرق به میزان 13.8 و از غرب 15 متر پیشروی دارد.نوع سازه ساختمان مصالح بنایی است.
پلان مسکونی دو طبقه
این ساختمان دریکی از بهترین مناطق شهری واقع شده . پلان طراحی شده الهام گرفته از جدیدترین طراحی های روز است . پلان مسکونی به صورت دو طبق پیلوت و همکف می باشد. سازه ساختمان اسکلت بتنی بوده و موقعیت دسترسی آن از قسمت جنوب و غرب می باشد.
نقشه مجتمع مسکونی
اولین طبقه این مجتمع مسکونی به پارکینگ اختصاصیافته . ظرفیت پارکینگ شش خودرو است . سه طبقه دیگر مسکونی و هرکدام شامل دو واحد مستقل میباشند.
نقشه خانه مسکونی
زیربنای خانه مسکونی 352 مترمربع می باشد. نوع سازه آن اسکلت بنایی ست. این ساختمان مسکونی دارای یک طبقه و ویلایی می باشد. انتخاب سازه آن موثر از یک طبقه بودن ساختمان و هزینه کمتری نسبت به اسکلت بتنی برای کارفرما است.
نقشه دو طبقه جنوبی
نقشه این ساختمان در دو طبقه طراحی شده و دارای دو طبقه جداگانه زیرزمین و همکف است . سازه این نقشه به صورت اسکلت بنایی و دسترسی به آن از سمت جنوب پلان صورت میگیرد (دسترسی سمت حیاط).
نقشه ساختمان سه طبقه
پلان های معماری این ساختمان شامل طبقات پیلوت،همکف و اول می باشد. در طبقه پیلوت سه پارکینگ تعبیه شده و موقعیت دسترسی نقشه ازشمال ودرب به ساختمان می باشد . سازه ساختمان نیز اسکلت بتنی در نظر گرفته شد است.این یک نقشه ساختمان مسکونی 200متری جنوبی محسوب میشود
پلان ویلایی
طراحان خانه معمار این نقشه ساختمان ویلایی را به صورت دو طبقه و با سازه اسکلت بنایی طراحی کرده اند.موقعیت خوب این زمین ،دسترسی از دو طرف شمال و جنوب را امکان پذیر ساخته است.
طراحی آپارتمان مسکونی
در این پلان دسترسی از سمت شمال (وردی از سمت ساختمان)بوده و در سه طبقه طراحی گردیده است .لازم به ذکر است که این نقشه دارای فایل دکوراسیون و نما نیز می باشد. کلیک کنید و جزییات بیشتر از طراحی آپارتمان مسکونی را مشاهده کنید.
نقشه ساختمان شمالی
در این نقشه که در دو طبقه طراحی شده ،سازه ساختمان به صورت اسکت بتنی است.جزئیات بیشتر و نمای ساختمان را دراینجا مشاهده کنید.
نقشه ساختمان ویلایی
این ساختمان اسکلت بتنی دارای دسترسی از سمت جنوب است .دوبلکس طراحی شده و دارای نمای منحصر به فردیست.
نقشه ساختمان به همراه نما
برای مشاهده تمامی دیتایل ها و جزئیات اجرایی اینجا کلیک کنید.نقشه ای که مشاهده می کنید دارای دسترسی شمال و سازه بتنی است.
پلان ساختمان شمالی
پلان های اجرایی این نقشه با تمام جزئیات به همراه فایل نما و دکوراسیون مخصوص این نقشه مشاهده فرمایید.این نقشه اسکلت بتنی و دارای دسترسی شمال است.
نقشه دوبلکس ویلایی
سازه ساختمان در این نقشه تلفیقی از اسکلت بتنی و اسکلت بنایی است .دسترسی ساختمان از سمت جنوب و غرب می باشد و دارای سه اتاق خواب است .
نقشه خانه شمالی
این نقشه در یک طبقه طراحی شده و صرفه جویی در هزینه از دید کارفرما در نوع سازه آن تاثیر داشت و سازه ی خانه مصالح بنایی طراحی گردید. سه خوابه و ورودی از سمت حیاط است.
نقشه ساختمان با موقعیت دسترسی از غرب
سازه نقشه این آپارتمان اسکلت بتنی و سطح دسترسی آن از سمت غرب است .در طبقه ی اول شاهد دو واحد مستقل سه خوابه هستیم .همچنین همانطور که مشاهده می کنید برای این پلان آسانسور نیز در نظر گرفته شده است.
نقشه خانه دوبلکس به همراه فایل نما مدرن
این نقشهتوسط تیم طراح خانه معمار به صورت دوبلکس طراحی گردیده است.سازه آن اسکلت بتنی با دسترسی از سمت شمال در نظر گرفته شده است.برای دریافت فایل اجرایی این نقشه به همرا فایل اجرایی نما اختصاصی آن اینجا کلیک کنید .
پلان ساختمان سه طبقه
پلان این ساختمان 3 طبقه دارای دسترسی از سمت شمال و شرق است .اسکلت بتنی طراحی شده و دارای واحد های دو خوابه است. اگر در جستجوی نقشه ساختمان مسکونی 10*20 هستید کافیه که ابعد زمین خود را در قسمت جستجو درج کنید و نقشه مورد نظر خودر را یافت کنید
نقشه آپارتمان 4 طبقه
این پلان غربی دارای چهار طبقه دو واحدی است .واحد ها در نقشه دو خوابه طراحی گردیده اند .
سازه انتخاب شده برای این آپارتمان هم سازه بتنی است .این نقشه را به همراه دو طرف نما در اینجا دریافت کنید.
نقشه سه طبقه ساختمان جنوبی
این پلان 3 طبقه مناسب زمین های با ابعاد محدود است و اسکلت بتنی طراحی شده است.
ورودی آن از سمت جنوب است.برای مشاهده ابعاد این نقشه اینجا کلیک کنید.
نقشه خانه دوبلکس با دو طرف نما سه بعدی
دسترسی از دو سمت شمال و جنوب به همراه دو طرف نمای 3d ،زیبایی منحصر به فردی به این نقشه داده است.
سازه این ساختمان اسکلت بنایی می باشد و دارای سه طبقه است.
نقشه اجرایی اسکلت بتنی
سازه اسکلت بتنی و دسترسی از شمال به خلق طرح زیبای زیر انجامیده است.
این نقشه هم دارای دو طرف نما سه بعدی و همچنین فایل های 3D دکوراسیون داخلی است.
نقشه ساختمان 3 طبقه
پلان مسکونی سه طبقه دارای دسترسی از جنوب ( ورودی از حیاط ) می باشد.
سازه ی اجرا شده در این پروژه سازه بتنی است.این طراحی شامل طبقات زیرزمین،همکف و اول می باشد.
نقشه تجاری مسکونی
دسترسی به ساختمان از سمت شمال و غرب است .
دارای بخش تجاری و دو واحد مستقل بر روی آن است که هر واحد در یک طبقه است.
طراحی نقشه ساختمان مسکونی 3 طبقه بتنی
این ساختمان در سطح شیبدار طراحی گردیده است.
نمای زیبایی در دو طرف دارد و دسترسی آن از سمت جنوب و شرق است.
پلان آپارتمان با سازه بتنی
طراحی این نقشه در 5 طبقه با سازه بتنی و نما شیک و مدرن ،حس زیبایی و رضایت مندی را القا می کند.
به علت تیپ بودن طبقات این طراحی ،فایل دکوراسیون داخلی اختصاصی نیز برای آن قرار داده شده است
نقشه آپارتمان دو واحدی
نقشه آپارتمان دو واحدی در سه طبقه طراحی شده است و شامل طبقات پارکینگ و پیلوت،همکف و اول است. سازه به کار رفته در پروژه اسکلت بتنی و موقعیت دسترسی آن از سمت شمال است .
طراحی نقشه ساختمان مسکونی مدرن
نقشه ساختمان در سه طبقه و دارای موقعیت دسترسی از جنوب است.سازه به کار گرفته شده در آن اسکلت بنایی است و فایل نمای شیک آن در پکیج همراه پروژه قرار دارد.
نقشه ویلایی شمالی
طراحی نقشه ساختمان مسکونی این ساختمان که تمام دوبلکس است، دارای دسترسی از شمال وجنوب می باشد.سازه به کار رفته در آن بنایی است و دارای دو طرف نما کلاسیک است.
نقشه دوبلکس جنوبی
پلان ساختمان دوبلکس با مصالح بنایی طراحی شده و از سمت حیاط دسترسی دارد(جنوبی است).در طبقه ی همکف آن نهارخوری ،آشپزخانه ،خواب مهمان و سالن پذیرایی اختصاص یافته است .
نقشه ساختمان سه طبقه بتنی
این پلان دارای دسترسی از سمت جنوب و سازه آن اسکلت بتنی می باشد.ساختمان در 3 طبقه زیرزمین،همکف و اول طراحی گردید است.در طبقه اول این نقشه ساختمان دو واحد مستقل دو خوابه قرار دارد.
پلان سه طبقه تلفیقی
سازه این نقشه ساختمان تلفیقی از مصالح بنایی و اسکلت بتنی می باشد .دسترسی به آن از سمت شمال و شرق ساختمان است.طبقه همکف به صورت دوبلکس و طبقه اول به صورت دو واحد مستقل طراحی گردیده است.برای دانلود پلان سه طبقه تلفیقی کلیک کنید.
نقشه آپارتمان بتنی
نقشه این ساختمان در 4 طبقه با مصالح بتنی طراحی گردیده است.دارای هفت واحد است و جنس مصالح به کار رفته در نمای این ساختمان تلفیقی از سنگ و آجر است.
نقشه ساختمان 4 واحدی
نقشه این ساختمان با دسترسی از سمت جنوب و در سه طبقه طراحی شده است.سازه این ساختمان مصالح بنایی است.
ساختمان دو طبقه شمالی
ساختمان به صورت دوبلکس طراحی شده است که طبقه همکف آن شامل یک واحد پارکینگ و عرصه عمومی ساختمان است و طبقه اول سه خوابه به همراه پنتری و نشیمن می باشد .
نقشه ساختمان دو طبقه
نقشه طراحی شده برای این پلان در زمینی به عرض 20 و طول 25 متر مربع طراحی شده است. سازه ساختمان اسکلت بتنی و ساختمان به صورت دو طبقه ی مستقل همکف و اول می باشد .
نقشه خانه جنوبی
نقشه دارای دو طبقه پارکینگ و همکف است .برای طبقه همکف سه خواب در نظر گرفته شده و مصالح به کار رفته در آن مصالح بنایی است.برای مشاهده نما زیبای این پلان اینجا کلیک کنید .
نقشه ساختمان با سازه بتنی
نقشه یک طبقه پارکینگ و یک واحد بروی آن دارد که سه خوابه است .این ساختمان مصالح بنایی بوده و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.
نقشه ساختمان دو واحدی به همراه نما
نقشه ای که مشاهده می کنید در سه طبقه به ترتیب ،پارکینگ ،همکف و اول طراحی شده است .این ساختمان اسکلت بتنی است و دارای فایل نما از دو طرف ساختمان است .
نقشه مدرن با عرض 10 متر
نقشه تمام دوبلکس طراحی شده و برای مقاومت بیشتر بنا از سازه بتنی در آن به کار رفته است.دسترسی از جنوب دارد و نمای ویژه ای برای آن تدارک دیده شده است.
نقشه ساختمان سه طبقه شمالی و غربی
نقشه با عرض 10 متر طراحی شده است .در طبقه ی همکف پارکینگ و یک واحد مستقل قرار دارد .طبقه اول به یک واحد دو خوابه و طبقه دوم به یک واحد سه خوابه اختصاص یافته است.
نقشه ساختمان مدرن به همراه نما و دکوراسیون
نقشه ساختمانی که در سه طبقه طراحی شده است شامل طبقه زیرزمین ،همکف و اول است.
در طبقه زیر زمین ،پارکینگ قرار دارد.طبقه همکف و اول نیز هرکدام به یک واحد مستقل 3 خوابه اختصاص یافته است .این پلان دارای طراحی اختصاصی نما و دکوراسیون داخلی است .
نقشه ساختمان دوبلکس شمالی
نقشه این ساختمان که در عرض 10 متر توسط تیم خانه معمار طراحی شده است ،دارای سه طبقه و اسکلت بتنی می باشد .
طبقه همکف به پارکینگ اختصاص یافته .طبقه اول نیز توسط پله گرد مجللی با طبقه دوم ارتباط دارد.
نقشه خانه یک طبقه
این ساختمان جنوبی از سمت شرق نیز دسترسی دارد.برای آن لنداسکیپ و استخر زیبایی طراحی شده است .
سازه ساختمان بتنی است و نمای زیبا و مدرن آن چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند.
نقشه دوبلکس مسکونی
نقشه خانه مشاهده شده در زیر دارای دو طبقه می باشد که به صورت دوبلکس طراحی شده است.
دسترسی از شمال و جنوب باعث خاص بودن این نقشه شده است و نما و دکوراسیونی که برای این ساختمان طراحی شده بسیار به نقشه جذابیت بخشیده و صرفه جویی زیادی در هزینه ها در پی دارد.
نقشه اتوکدی خانه
تمای نقشه های موجود در سایت خانه معمار به صورت فایل اتوکدی است و تمامی جزئیات در آن قرار داده شده است.
این نقشه از شمال و شرق دسترسی دارد .مصالح بنایی است و دو خواب برای آن در نظر گرفته شده است.
نقشه ساختمان سه طبقه شمالی
پلان ساختمان سه طبقه با اسکلت بتنی طراحی گردیده و شامل سه طبقه پارکینگ ،همکف و اول می باشد.
طبقه همکف به یک واحد سه خوابه و طبقه اول به دو واحد دو خوابه اختصاص داده شده است.
نقشه ساختمان یک طبقه
پلان ساختمان مسکونی یک طبقه زیر سه خواب دارد و با اسکلت بتنی است.جای گذاری اتاق خواب ها نیز در این نقشه وضعیت مناسبی دارد.
نقشه ساختمان دوبلکس سه طبقه
نقشه این ساختمان از سمت جنوب دسترسی دارد .سازه به کار رفته در آن ،سازه بنایی است.در پایین ترین طبقه ،پارکینگ قرار دارد.در طبقه همکف،یک خواب به همراه نشیمن و پذیرایی بزرگ قرار دارد که توسط پله گرد زیبایی به طبقه بالا ارتباط پیدا می کند.
پلان معماری ساختمان سه طبقه
دسترسی این ساختمان بسیار عالیست به گونه ای که از دو طرف شمال و جنوب دسترسی دارد.
در آن از مصالح بتنی استفاده شده و شامل دو طبقه بر روی طبقه پارکینگ است.هر کدام از این طبقات نیز شامل یک واحد سه خواب هستند.
ساختمان دو طبقه
این نقشه دو طبقه ساختمان دارای دسترسی از جنوب است .
سازه به کار رفته در آن سازه بتنی و به صورت دوبلکس طراحی شده است .
نقشه مسکونی شمالی
نقشه ساختمان شامل یک طبقه پارکینگ و دو طبقه تیپ است.دسترسی به طبقات به وسیله راه پله و آسانسور میسر می شود. هرکدام از طبقات سه خواب دارند.سازه ساختمان نیز اسکلت بتنی است.
نقشه معماری
نقشه سه طبقه ساختمان زیر دارای موقعیت دسترسی از جنوب است.سازه آن اسکلت بتنی است و از پارکینگ و دو طبقه مانند هم(تیپ) تشکیل شده است.
این ساختمان دو واحدی است به گونه ای که در هر طبقه یک واحد سه خواب قرار گرفته است.
نقشه آپارتمان 5 طبقه
نقشه آپارتمان پنج طبقه مشاهده شده دارای سازه بتنی است.
طبقات نیز شامل یک طبقه پارکینگ به همراه چهار طبقه مسکونی هستند.در هر طبقه نیز دو واحد سه خوابه تعبیه شده است.
نقشه ویلایی
نقشه ساختمان یک طبقه ویلایی دارای سه خواب است.موقعیت دسترسی خوبی از شمال و جنوب دارد.
نقشه آپارتمانی چهار طبقه
نقشه چهار طبقه که به صورت آپارتمانی طراحی شده است طراحی سازه اسکلت بتنی دارد.
موقعیت دسترسی آن جنوبی است و شامل دو واحد مستقل دو خوابه در هر طبقه می شود.
پلان ساختمان دو طبقه
نقشه ساختمان در این پروژه که از سمت جنوب و غرب دسترسی دارد دوبلکس طراحی شده است.
سازه به کار رفته در آن اسکلت فلزی است.جزییات بیشتر پلان ساختمان دو طبقه را ببینید.
نقشه خانه ویلایی
نقشه ویلایی در دو طبقه طراحی گردیده است.موقعیت دسترسی آن از شمال و غرب و با سازه فلزی طراحی گردیده است.
در طبقه همکف این ساختمان چهار خواب بزرگ قرار دارد.این نقشه خانه ویلایی را حتما ببینید
نقشه معماری دوبلکس
در این نقشه ساختمان مسکونی که در سه طبقه و به صورت دوبلکس طراحی شده دارای یک طبقه پارکینگ و دو طبقه دوبلکس بر روی آن است.برای این پلان چهار خواب در نظر گرفته شده است. این نقشه معماری دوبلکس را در خانه معمار دنبال کنید.
طراحی نقشه دو طبقه
نقشه ساخمانی که میخواهیم درباره آن صحبت کنیم جزء یکی از طراحی های زیبا و چشم نواز خانه معمارمی باشد . این نقشه ساختمان مسکونی دارای دو طرف نمای بیرونی است که شما را به دیدن این نقشه ساختمان دو طبقه دعوت می کنیم.
پلان آپارنمان 4 طبقه
طراحی نقشه این آپارتمان 4 طبقه توسط تیم خانه معمار انجام گردیده .سازه ی این پلان آپارتمان بتنی است . موقعیت دسترسی این نقشه ساختمانی از جنوب و در به حیاط می باشد. جزییات بیشتر درباره پلان آپارتمان چهار طبقه را ببینید.
نقشه کشی ساختمان چیست ؟
در ابتدای یک پروژه ساختمانی بعد از تحقیقات اولیه نیاز به تهیه یک نقشه ساختمان می باشد.فعالیت نقشه کشی، آن قدر مهم است که پیشینه ای چندین هزار ساله در معماری ایران و جهان دارد.
در دوان قدیم ایرانی ها برای ساخت شهر و خانه های خود از نقشه های منسجم و پیشرفته ای در آن زمان استفاده می نمودند; که نظر مثبت تعداد زیادی از جهانگردان و دانشمندان را به خود معطوف کرده است .
در زمان حال هم با کمک نرم افزارها و پیشرفت علم ، فعالیت نقشه کشی ساختمان در حد بسیار گسترده و خیلی حرفه ای و در حال انجام است;به نحوی که در تعمیر و بازسازی ساختمان های کوچک و یا معماری داخلی هم افراد تمایل دارند ;که حساب شده عمل کنند و قبل از هر اقدام اجرایی از جزئیات آن با مطلع باشند .
کاربرد نقشه کشی ساختمان
نقشه کشی ساختمان در رشته هایی مثل ،مهندسی معماری ، مهندس عمران ، مهندسی برق و مهندسی مکانیک به کار برده می شود.
می شود به طراحی پلان معماری ، محاسبات سازه ، تاسیسات برق و تاسیسات مکانیک برای کاربری هایی همچون طراحی آپارتمان ، طراحی ویلا طراحی فروشگاه و طراحی اداری اشاره نمود.
مراحل خدمات مهندسی بدین صورت است که اول نقشه معماری رسم می گردد; پس از آن محاسبات سازه و در مراحل بعد نقشه تاسیسات برق و مکانیک توسط مهندسین مربوطه محاسبه و ترسیم خواهد شد.
یقیناً برای ارائه نقشه مناسب ،موارد متفاوتی از جمله قوانین شهر سازی و شهرداری ، مقررات ملی ساختمان ، استاندار های بین المللی ، کاربری ملک و نیاز کارفرما را باید مد نظر قرار داد .
اکنون برای فهم بیشتر کارفرما، از محیط ساختمان نقشه های مهندسی با استفاده از نرم افزار های سه بعدی ساز نیز ارائه می شوند; که می توانیم توسط آن اقدام به تهیه نقشه معماری ، دکوراسیون داخلی ( سقف کاذب ،کناف، دکوراسیون آشپزخانه ، دکوراسیون اتاق نشیمن و پذیرایی،دکوراسیون اتاق خواب ، دکوراسیون اداری و دکوراسیون تجاری و… ) همچنین طراحی نما ، نورپردازی نمای ساختمان و محوطه سازی ساختمان نمود.
جهت مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به قسمت دکوراسیون داخلی ، نمای ساختمان و یا مقالات معماری مراجعه نمایید همچنین جهت راهنمایی های بیشتر در قسمت تماس با ما پیام بگذارید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس گیرند.
مراحل طراحی پلان معماری
در صورتی که تاکنون یک نقشه ساختمان را طراحی کرده باشید;قطعا این مطلب را که بایست مرحله های طراحی نقشه ساختمان را با نظم و پشت سر هم اجرا کنید; تا پلان ساختمان مسکونی تان به خوب ترین و زیبا ترین وجه طراحی و نقشه کشی شود ، تایید می کنید.
به جهت یک طراحی ایده آل، در ابتدا باید نیازها و احتیاجات ساختمانی که می خواهیم طراحی کنیم را بدانیم و در نظر داشته باشیم که هر طراحی ساختمان با طراحی ساختمان دیگر تفاوت دارد .
فرض کنید می خواهیم یک نقشه آپارتمان مسکونی ۴ تا ۵ طبقه بروی پیلوت همراه یک واحد در طبقات را طراحی کنیم .
به دلیل اینکه به مراحل طراحی پلان میخواهیم بپردازیم پس ابعاد ، موقعیت یا شکل ظاهری زمین مد نظر ما نخواهد بود.
جهت طراحی پلان معماری باید مرحله های زیر به ترتیب انجام شوند.
الف ) تعیین محل پله ها و آسانسور در نقشه ساختمان
نخستین و با اهمیت ترین موردی که در طراحی پلان باید در مورد آن تامل کنیم ; سپس آن را در نقشه ساختمان جای گذاری نماییم، مکان قرار گرفتن پله ها و آسانسور است. در جای گذاری مکان پله ها و آسانسور در نقشه ساختمان بایستی به مواردی مانند شکل زمین ، ابعاد ، تعداد واحدها در طبقات، تعداد پارکینگ های مورد نیاز در زیرزمین و همکف و… دقت نمود.
پس از آن بایستی در رابطه با ظاهر پله و موردی مانند ۴ طرفه، ۳ طرفه یا پله ۲ طرفه بودن آن تصمیمگیری شود.
با اینکه قانونی جامع در رابطه با این موضوع موجود نیست ; باید با توجه به ابعاد زمین، شکل و ظاهر آن و کمبود ها و نقایص پروژه ،خوبترین موقعیت قرارگرفتن پله و آسانسور را معین کرد; ولی غالبا قشنگ ترین و زیبا ترین مکان پله و آسانسور در پلان آپارتمان های مسکونی، در مرکز و وسط پلان ساختمان است.
ب )تفکیک عرصه های خصوصی و عمومی در نقشه ساختمان
پس از اینکه مکان پله در نقشه ساختمان مشخص شد;بایستی یک جدا سازی جامع در رابطه با محیط های عمومی، خصوصی و نیمهخصوصی انجام بدهیم;که به این فعالیت به اصطلاح لکه گذاری نقشه ساختمان هم گفته می شود.
مسلما لکه گذاری پلان ها شامل جایگذاری پله و آسانسور هم هست;ولی به جهت مهم بودن محل قرارگیری پله ها در نقشه ساختمان و نفوذ آن در مراحل طراحی، آن را در نخستین مرحله کار قرار داده ایم.
مخالف نظر بسیاری از دانشجویان معماری، لکه گذاری پلان ساختمان مسکونی کار دشواری نیست;علیرغم اینکه در نقشه های ساختمان دارای مساحت زیاد و یا در طراحی های به خصوص ممکن است مقداری دشوار بهنظر بیاید و زمان زیادتری ببرد;ولی در طراحی آپارتمانهای مسکونی اصلا کار سخت و پیچیده ای نیست.
با توجه به مکان قرارگیرفتن پله و آسانسور که گفته شد; خوبترین مکان آن در این مدل نقشه های ساختمان، در مرکز پلان است، یک طرف پلان را به بخش خصوصی ( خوابها و حمام ) و طرف دیگر پلان را به بخش عمومی و نیمه خصوصی (اتاق پذیرایی ، اتاق نشیمن و آشپزخانه ) تخصیص میدهیم.
در این دفعه شاید نیاز باشد مقداری موقعیت راه پله را تغییر دهیم.
ج )جای گذاری آشپزخانه و ورودی نقشه ساختمان
انتخاب خوبترین و بهترین موقعیت آشپزخانه در نقشه ساختمان یکی از بااهمیت ترین ومهمترین مواردی است; که مقدار زیادی میتواند روی کیفیت طراحی مستقیما موثر باشد; ولی در کل بهتر است آشپزخانه را در موقعیتی و مکانی طراحی کنید; که شامل نور و تهویه هوا مستقیم باشد.
بهتر است که شرایط طراحی و دسترسی مستقیم به تراس از آشپزخانه میسر باشد.
محل ورود آشپزخانه باید به ورودی ساختمان نزدیک باشد و به صورت مستقیم با نشیمن و پذیرایی مرتبط باشد.آشپزخانه بهتر است جوری طراحی شود ;که محل کار خانم خانه (مخصوصا سینک و گاز) از همه بخش های پذیرایی مشخص نباشد(دید نداشته باشد).
د) انتخاب روش چیدمان اتاق خوابها و حمام
این بخش از طراحی به دقت بیشتری نیاز دارد ;چرا که باید حالتهای مختلف جای گذاری اتاق خوابها بررسی شود ; و بهترین تصمیم را در این رابطه بگیرید.
در طراحی اتاق خوابها به این نکات باید توجه کرد
- قطعا یکی از اتاق خوابها باید بهعنوان اتاق خواب والدین( البته نسبت به مساحت کل بنا بزرگتر از سایر اتاقها) طراحی شود.
- توجه داشته باشید که مساحت اتاق والدین کمتر از ۱۵ متر مربع نشود.
- اید حتما برای اتاق خوابها یک حریم ورودی در نظر گرفته شود .
- توجه داشته باشیم که درب اتاقها از سایر قسمتهای خانه به صورت مستقیم قابل رویت نباشد.
- تا جایی که امکان دارد درب اتاق خواب های والدین و فرزندان از هم فاصله داشته باشند و به هم چسبیده نباشند.
- بایستی همه اتاق خوابها شامل کمد با عرض استاندارد ۶۰ سانتیمتر باشند;خوب است که عمق یکی از کمدها برای قرارگرفتن رختخواب ۸۰ یا ۱۰۰ سانتیمتر باشد.
- حمام نزدیک اتاق خوابها طراحی شود و باید توجه شود که درب آن از سایر قسمتهای منزل مشخص نباشد.
ستون گذاری
باید ستونگذاری با توجه به موقعیت قرارگیری ماشینها در پارکینگ و شکل پلان طبقات باشد.
پس از اینکه موارد کلی طراحی نقشه ساختمان انجام شد ; پیش از اینکه سراغ انجام اصلاحات ریزتر برویم بایستی ستونگذاری را در نقشه ساختمان انجام دهیم.
خیلی از دوستان در ستونگذاری مشکل دارند;علی رغم تصور، ستون گذاری در ساختمانهای مسکونی کار بسیار سادهای است.
در این بخش از فرآیند طراحی پلان اول باید سراغ طراحی پارکینگ برویم ; با توجه به موقعیت قرارگیری و تعداد ماشینها در پارکینگ ، ستونگذاری را انجام دهیم;سپس موقعیت قرارگیری این ستونها را در پلان سایر طبقات مورد بررسی قرار دهیم.
در این بخش ممکن است با توجه به موقعیت ستونها مجبور باشیم تغییرات کوچکی در طراحی پلان طبقات انجام دهیم.
ه ) انجام اصلاحات پلان و رعایت ریزهکاریهای مرتبط با طراحی داخلی در نقشه ساختمان
در این قسمت از طراحی نقشه ساختمان که کم و بیش شکل کلی پلان آماده شده است; سراغ ریزهکاریها و موارد مربوط به طراحی داخلی ساختمان میرویم.
در این مرحله از فرآیند طراحی پلان، با توجه به ستون گذاری که در قسمت قبل انجام دادیم; شاید مجبور شویم تغییرات خیلی جزئی در بعضی قسمتهای پلان سایر طبقات اعمال کنیم; اما تغییرات کلی خیر.
و )مبلمان کردن پلان در نقشه ساختمان
کار پایانی که برای کامل شدن طراحی پلان باید انجام دهیم; مبلمان کردن اصولی پلان ساختمان می باشد.در زمان مبلمان کردن حتما باید اصول حرفهای نحوه چیدمان مبلمان در پلان را رعایت نماییم.
در این مرحله نیز امکان دارد تغییرات جزیی در طراحی پلان انجام دهیم.;تغییراتی که در جهت کارآمدی بیشتر فضاهای داخلی و با توجه به طراحی داخلی فضاهای متفاوت انجام می گیرد .
جدیدترین پروژه ها
سئوالات متداول طراحی نقشه ساختمان