لطفا امتیاز بدهید

نمایی که برای ساختمان انتخاب می شود، طرح ها و مدل های بسیار مختلفی دارد. هر نمایی ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد و با یک نوع طراحی خاص سازگار است و برای هر نما مصالح ساختمانی خاصی به کار برده می شوند. برای مثال بسیاری از نما ها از بایرامیکس استفاده می کنند. در این مقاله قصد داریم مدل های مختلف نما را نام ببریم و توضیح دهیم. همچنین می خواهیم به نکاتی که لازم است در مورد نمای بایرامیکس که یکی از نما های رایج امروزی است بدانید، اشاره کنیم. شما می توانید برای دیدن ایده های بیشتر درباره طراحی و ساخت نمای ساختمان به سایت خانه معمار مراجعه نمایید.

انواع نما های ساختمانی

نمای بایرامیکس

  • نمای اسپایدر

نمای اسپایدر ترکیبی بسیار زیبا از فولاد و شیشه است. فولاد به عنوان سازه نگهدارنده نما استفاده می شود. شیشه هایی که برای نمای ساختمان به کار برده می شوند، دو جداره و لمینت هستند. همچنین شیشه ها با فاصله 1 تا 1.5 سانتی متری به فولاد متصل می شوند تا بین آن ها با چسب های سیلیکونی بی رنگ پر شود. شفافیت و ورود نور طبیعی زیاد درون ساختمان از ویژگی های این نوع نما است. از این نوع نما بیشتر ساختمان های تجاری و اداری بزرگ استفاده می کنند.

  • نمای لوور آلومینیمی

به غیر از نمای بایرامیکس، یکی دیگر از نما هایی که امروزه بسیار رایج است، نما هایی هستند که از لوور آلومینیمی استفاده می کنند. لوور های آلومینیمی پنجره هایی با تیغه های افقی هستند که از تابش مستقیم نور خورشید به داخل ساختمان جلوگیری می کنند. نمای آلومینیمی لوور یکی از نما های منحصر به فردی است که برای صرفه جویی در مصرف انرژی نیز کاربرد دارد. آلومینیم لوور تنها برای نما های ساختمان استفاده نمی شود. بسیاری از افراد از آن حتی در سقف های ساختمان خود نیز استفاده می کنند.

  • نما های بایرامیکس

نما بایرامیکس نوعی نمای جدید است که هم برای طراحی داخلی و هم برای نما های خارجی مناسب است. این مدل نما یکی از نما های تزئینی است که در آن از سنگدانه ها، رنگ ها، رزین های طبیعی و مصنوعی قابل اجرا روی سطوح مختلف فلزی، چوبی، سیمانی و آجری استفاده می شود. نما های بایرامیکس به دلیل تنوع رنگی بسیار بالا، قابلیت شستشو با آب، پوشش سطحی یکنواخت و قابلیت نظافت آسان بسیار محبوب هستند. بایرامیکس پس از نصب و اجرا، خشک می شود و ظاهری مانند سنگ های تزئینی به خود می گیرد. نمای بایرامیکس به دلیل سختی، مقاومت مکانیکی، فیزیکی، شیمایی و مواد تشکیل دهنده با کیفیت، ماندگاری بالایی دارد. ماندگاری رنگ و میزان انسجام ذرات آن نیز در طولانی مدت کاهش نمی یابد.

گچ بایرامیکس

گچ بایرامیکس

گچ های بایرامیکس برای ساخت نما های بایرامیکس استفاده می شوند. گچ بایرامیکس که به آن گچ مرمر ترکیه نیز گفته می شود، یک نوع ماده تزئینی برای ترکیب با گچ دیوار های داخلی و خارجی خانه است. نما های بایرامیکس ارزان قیمت هستند و ویژگی های مثبت بسیار زیادی دارند. برای ایجاد نما بایرامیکس می توان گچ مخصوص را روی هر نوع ماده از بتن، ورق های گچ تخته، مواد چوبی، اکریل و رنگ های مبتنی بر آب اعمال کرد. گچ های بایرامیکس مخلوطی از سنگ های مرمر در اشکال، اندازه ها و رنگ های مختلف هستند. پیوند یک ترکیب پلیمری ارکیلیک است.

مزایای نمای بایرامیکس

استفاده از نما های بایرامیکس در طراحی داخلی و خارجی ساختمان مزایای بسیار زیادی را برای شما به همراه خواهد داشت. برخی از این مزایا عبارت اند از:

  • گچ بایرامیکس دارای استحکام بسیار بالایی است و در برابر عواملی فیزیکی مقاوم است. به همین دلیل می توانید بدون نگرانی از آن استفاده کنید.
  • نمای بایرامیکس شکل پذیری و سبکی بالایی دارد.
  • علیرغم استفاده از ترکیبات پلیمری، نما های بایرامیکس هیچ مشکلی برای سلامتی افراد و حیوانات خانگی ایجاد نمی کنند.
  • نما های بایرامیکس در برابر رطوبت بسیار مقاوم هستند، خوردگی ندارند و با گذر زمان ظاهر آن ها کدر نمی شود.
  • نما های بایرامیکس در طولانی مدت دچار تغییر رنگ و شکل نمی شوند. همچنین در برابر اشعه ماوراء بنفش مقاوم هستند و در برابر تغییرات دمای شدید نیز آسیب نمیبینند.
  • همچنین یکی از مزایای بسیار مهم این نوع نما امکان انتخاب از بین رنگ های بسیار مختلف است. به همین دلیل شما حق انتخاب بسیار زیادی برای ساخت نمای ساختمان خود خواهید داشت.

درصد نارضایتی از نمای بایرامیکس بسیار کم است؛ زیرا اکثر کسانی که نما های بایرامیکس را انتخاب کرده اند، با مشکل خاصی مواجه نشده اند. به همین دلیل در مورد معایب این نوع نما می توان گفت که نما های بایرامیکس عیب به خصوصی ندارد و انتخاب آن ها تماما به سلیقه شما باز می گردد.

انواع نمای بایرامیکس

انواع نمای بایرامیکس

بایرامیکس تقریبا بیش از دو دهه است که ساخته می شود و مورد استفاده قرار می گیرد. طیف محصولات بایرامیکس برای نما بسیار گسترده است. برخی از نما های بایرامیکس عبارت اند از:

  • ماکرو مینرال

نمای بایرامیکس بر پایه ماکرو مینرال با آب و افزودن مقداری گرانول سنگ مرمر درشت آسیاب شده ساخته می شود. این نوع نما پوشش بی عیب و نقصی به انواع پایه ها می دهد و طرح رنگ تمام سایه های مرمر طبیعی را به بیننده منتقل می کند که احساس نوعی موزاییک را ایجاد می کند.

  • مدل های میکرو معدنی

مدل های میکرو معدنی همان طور که از نامشان پیداست دارای قطعاتی کروی و میکروسکوپی از سنگ مرمر طبیعی هستند که با رنگ های آلی همراه می شوند. این نوع نما بایرامیکس را به صورت دستی با یا تفنگ اسپری اعمال می کنند.

  • بایرامیکس سافتاس

بایرامیکس های سافتاس برای پایه های سنگی طراحی شده اند و از آن ها می توان برای نما سازی و دکوراسیون داخلی نیز استفاده کرد. بایرامیکس سافتاس از گلوله های مرمر و چسب پلیمری و آب تشکیل شده است.

جمع بندی

نمای ساختمان می تواند به شیوه های مختلفی طراحی و ساخته شود. در حال حاضر یکی از شیوه های رایج برای طراحی نما، استفاده از بایرامیکس است. بایرامیکس نوعی گچ است که با سنگ های مرمر ترکیب شده است و می تواند نمای بسیار زیبایی برای شما ایجاد کند. در این مقاله برای آشنایی بیشتر در مورد نما بایرامیکس و نکاتی که باید درباره آن بدانید توضیح دادیم.