حتما تا الان ساختمان های زیادی دیده اید که در حال ساخت هستند. ساختمانها در ظاهر معمولا از نظر، تعداد طبقات، تعداد واحدها و البته طراحی نما با هم متفاوت هستند. روز به روز با پیشرفت تکنولوژی و سبکهای جدیدی که به وجود می آیند، نمای ساختمان ها نیز تغییر می کنند. با بوجود آمدن نماهای خشک مثل نمای سرامیک خشک، کاملا میشود این پیشرفت را در صنعت ساختمان احساس کرد. می توان این نتیجه را گرفت که به وجود آمدن این نوع از نماها پله ترقی بزرگی را در زمینه ساختمان سازی ایجاد کرد.

نمای خشک از جنس سرامیک
کمی در خصوص سرامیک های خشک بیشتر بدانید!
سرامیکهای خشک جزء دسته سرامیکهای پرسلانی هستند؛ سرامیکهای پرسلانی جزء سرامیکهای مدرنی هستند که مقاوت بالایی دارند و زیبایی آنها نیز چشم نواز است. این نوع سرامیکها به دلیل مقاوت بالایی که در برابر مواد شیمیایی مانند اسیدها و بازها دارند، در بیمارستانها و آزمایشگاهها بسیار مورد استفاده قرار میگیرند. سرامیکهای خشک، نوعی سرامیک پرسلان هستند که تحت روش اکستروژن تولید میشوند. روش اکستروژن جزء روشهای جدید شکل دهی به مصالحی مثل فلزات یا قطعات پلاستیکی است. در این روش که تحت فشار زیادی انجام میشود، قطعه فلزی یا پلاستیکی را برای کاهش سطح مقطع آن از قالبهای خاصی عبور میدهند. البته استفاده از سرامیک مدن زمان زیادی نیست که رواج یافته و متریال سنگ همچنان طرفداران فراوانی دارد. پیشنهاد می کنم از مقاله نمای خشک سنگ چیست هم دیدن کنید.

کمی در خصوص سرامیک های خشک بیشتر بدانید!
از نمای سرامیک خشک در چه ساختمانهایی استفاده میشود؟
یکی از سبکهای جدیدی که برای ساخت نما استفاده میشود، استفاده از سرامیک خشک است.. دلیل این نامگذاری این است که در نصب این سرامیکها از هیچ ملاتی استفاده نمیشود و همچنین این نوع از نما مقاوت بالایی در برابر انواع صدمات مانند یخ زدگی، حرارات بالا، خش خوردگی، اشعه پر قدرت و مضر خورشید یعنی اشعه UV و یا بارانهای اسیدی دارند.

از نمای سرامیک خشک در چه ساختمانهایی استفاده میشود؟
دلیل مقاوت نمای سرامیک خشک در مقابل یخبندان این است که در برابر جذب رطوبت مقاوت بالایی دارد و وقتی رطوبتی جذب آن نشود بنابراین یخ زدگی هم اتفاق نمی افتد. نمای سرامیک خشک که یکی از نماهای مدرن و مقرون به صرفه در این سالهای اخیر است در ساختمانهای زیادی به کار برده میشود مانند: مجتمع های تجاری، مجتمع های اداری، مجتمع های مسکونی، بخش های درونی ساختمان آزمایشگاهها و بیمارستانها، پایانه ها و ایستگاه های مترو
سرامیک خشک چه ویژگیهایی دارد؟
تا اینجا با سرامیک خشک و کاربرد آن آشنا شدید؛ حالا وقت آن است که ویژگیهای سرامیک خشک را مورد بررسی قرار دهیم:
- سرامیک خشک به دلیل داشتن منافذی که در بافتش دارد عایق بهتری است.
- سرامیک خشک یک عایق هوا است؛ به این ترتیب هوای سرد نمیتواند به داخل آن نفوذ کند.
- وزن پوششی این سرامیکها به دلیل وجود منافذی که در بافتشان است سبکتر هستند.
- این سرامیکها نسبت به سایر مدلهای نما، مقرون به صرفه تر هستند.
- در ساخت و نصب این سرامیکهای خشک از جدیدترین فناوری استفاده میشود.
- سرامیک خشک نصب راحت و سریعی دارد؛ پس علاوه بر پول در زمان هم صرفه جویی میشود.
- برای افزایش ایمنی ساخت یا عایق کردن ساختمان در برابر صوت، حرارت و برودت از این سرامیکهای خشک استفاده میکنند.
- برای پایین آوردن مصرف مصالحی مثل سیمان و گچ از این سرامیکهای خشک استفاده میکنند؛ چون که در نمای معمولی برای چسباندن سنگ نما باید از مصالحی مثل گچ یا سیمان استفاده کرد و به همین دلیل هزینه ها افزایش می یابد؛ ولی برای نصب سرامیک خشک نیازی به این مصالح نیست.
سرامیک خشک چه ویژگیهایی دارد؟

محاسبه قیمت نمای خشک سرامیک چگونه انجام میشود؟
برای محاسبه قیمت اجرای نمای خشک سرامیک، ابتدا باید نقشه ساختمان را مشخص کنید. کشیدن نقشه ساختمان اولین قدم در عملکرد و محاسبات ویژه پروژه به حساب می آید. ترسیم و پیاده سازی طرح ساختمان روی کاغذ، مهمترین و اصلی ترین نقش را در محاسبات قیمت و اجرای نما دارد. از آنجایی که ابزارهای زیادی برای محاسبات در یک پروژه مورد استفاده قرار میگیرند، این مهم است که قبل از هر کاری شما نقشه ساختمان، مشخصات مواد اولیه و شرایط اجرای آنها را تعیین کنید؛ بعد از این مرحله و تعیین موارد اولیه، زیر ساخت کار طبق محاسبات تعیین میشود؛ بعد از این، قیمت تک تک مواد و مصالح مورد نیاز، سرامیک، سایر ابزارها و اجرایی کردن پروژه محاسبه میشود.

محاسبه قیمت نمای خشک سرامیک چگونه انجام میشود؟
اگر کارفرما به غیر از مواد اولیه که در محاسبات تعیین شده اند، بخواهد موارد دیگری نیز اضافه کند پس قیمت هم تغییر میکند و اضافه میشود. پس از اینکه تک تک محاسبات انجام شد، کارفرما تغییرات مد نظرش را اعمال کرد، پیش فاکتوری برای شما ارسال میشود؛ اگر قیمت و مبلغ کل این پیش فاکتور با قیمتهای مورد نظر کارفرما مطابقت داشته باشد، مراحل بعدی کار استارت میخورد. وقتی که قیمت پیش پرداخت، مبلغ نهایی و جزئیات قرارداد مورد تایید طرفین رسید قرارداد امضا میشود. کلیه محاسبات انجام شده نیز، توسط مهندس مشاور بررسی و تایید میشود.