5/5 امتیاز از (1 رای )

نمای مغازه یکی از گزینه های اصلی و تاثیر گذار برای جذب مشتری محسوب می شود. به نوعی می توان گفت یکی از مهم ترین بخش ها در طراحی فروشگاه نمای آن بوده و پل ارتباطی بین فروشگاه و مشتریان است. در واقع طراحی این قسمت از ساختمان را باید به گونه ای انجام دهید که بیان کننده ویژگی ها، شخصیت و رویکرد فروشگاه شما باشد. در ادامه با سبک های مختلف طراحی نمای مغازه آشنا شده و نکات و فاکتورهای مهم در طراحی نمای مغازه را بیان کرده و به معرفی انواع مصالح پرکاربرد در نمای مغازه می پردازیم.

طراحی نمای بیرونی مغازه با متریال چوب

طراحی نمای بیرونی مغازه با متریال چوب

5/5 امتیاز از (1 رای )

انواع مصالح پرکاربرد در نمای مغازه

انتخاب نوع متریال در طراحی نمای مغازه بستگی به سبک انتخابی شما در نما دارد. به طور معمول اگر نمای شما کاملا سنتی و کلاسیک باشد بهتر است مصالح به کار رفته در آن مصالح سنتی مثل آجر و یا سنگ باشد. هر چند مصالح نوینی هم وجود دارند که قابلیت هماهنگی با مصالح سنتی را دارند. اما در مورد سبک طراحی های مدرن قطعا استفاده از مصالح نوین بر جذابیت نمای شما می افزاید. در ادامه می پردازیم به متریال های پر کاربرد در نمای مدرن مغازه.

1)نمای شیشه ای در نمای مغازه

نمای شیشه ایی یکی از متداول ترین و پرکاربرد ترین متریال در طراحی نمای مغازه و طراحی تجاری است.این نما دارای انواع مختلفی مثل فریم لس ،اسپایدر ، کراتین وال و نمای دوپوسته می باشد. استفاده از نمای شیشه ایی در نمای مغازه دو طبقه نیز طراحی را بی نظیر می کند .در واقع می توان گقت یکی از جذاب ترین متریال ها در طراحی نمای مغازه متریال شیشه است.

نمای شیشه ای مغازه

نمای شیشه ای مغازه

2)نمای چوب

چوب جزء مصالحی است که از گذشته نیز در طراحی نما کاربرد داشته اما برای هر نمایی مناسب نیست.امروزه به دلیل گران بودن ، کمتر شاهد چنین نماهایی هستیم.

نما با متریال چوب

نما با متریال چوب

 

3)متریال کامپوزیت

کامپوزیت دارای ویژگی های منحصر به فردی است که باعث شده طرفدارن زیادی داشته باشد. این متریال داری انعصاف پذیری بالایی است بنابراین به راحتی می توان طرح ها و نقش های متنوعی را با این متریال خلق کرد. ویژگی دیگر آن داشتن تنوع رنگی فراوان است که می توان پاسخگوی هر سلیقه ایی باشد.همچنین کامپوزیت فوق العاده سبک است. به نکته دیگری که می توان اشاره کرد قیمت تمام شده نمای کامپوزیتی است. به دلیل داشتن قیمت مناسب کامپوزیت قیمت تمام شده نمای کامپوزیت مناسب است.

استفاده از متریال کامپوزیت در طراحی نما

استفاده از متریال کامپوزیت در طراحی نما

نمای ترکیبی کامپوزیت و شیشه ایی

نمای ترکیبی کامپوزیت و شیشه ایی

4)نمای جی اف ار سی

نمای جی اف ار سی از مصالح نوینی است که به تازگی به صنعت ساخت و ساز وارد شده. جی اف ارسی درواقع پنل هایی با بتن تقویت شده است.از آنجا که بتن ماده ای ترد و شکننده است با افزودن موادی مثل الیاف شیشه آن را تقویت کرده اند به طوری که جی اف ارسی دارای قابلیت خمشی و کششی بالایی است. با استفاده از این متریال هیچگونه محدودیتی در طراحی وجود ندارد و از نظر تنوع رنگی نیز داری تنوع بالایی است. نمای ایجاد شده با این متریال فوق العاده لوکس و لاکچری است.

نمای جی اف ار سی

نمای جی اف ار سی

5)نما بتن اکسپوز

بتن اکسپوز به معنی بتن نما است.نوع جدیدی از بتن که با تغییر در مواد استفاده شده در ترکیب و نوع تولید آن ایجاد شده . پنل های بتن اکسپوز در کارخانه تولید شده و به صورت پیش ساخته به بازار ارائه می شود. این متریال دارای طرح ها  و نقش های گوناگونی است حتی این امکان وجود دارد که مشتری طرح مورد نظر خود را سفارش دارد و مطابق با سلیقه و نظر خود طراح برای او آماده گردد.

نما با متریال بتن اکسپوز

نما با متریال بتن اکسپوز

نمای بتن اکسپوز

نمای بتن اکسپوز

 

آشنایی با سبک های مختلف طراحی نمای مغازه

بهتر است بدانید در پیاده سازی و اجرای نمای زیبا و منحصر بفرد فاکتورها و عوامل متعددی همچون اقلیم، نوع سبک طراحی، منظر شهری و نوع مصالح استفاده شده تاثیر بسیار زیادی دارند. لازم به ذکر است که امروزه از مصالح مختلفی همچون آجر، ترمووود، کامپوزیت، اتصالات اسپایدر و شیشه استفاده می شود. همچنین برای نمای تجاری سبک های مختلفی همچون مینیمال، کلاسیک، دیکانستراکشن و مونومانتال وجود دارد. در سبک مینیمال از هرگونه تزیینات اضافی درنما جلوگیری می شود. در واقع سبک مینیمال بر اساس و پایه ساده گرایی است. همچنین بد نیست بدانید سبک دیکانستراکشن یک نوع سبک معماری است که از مباحث فکری نیمه دوم قرن و بطن فلسفه در غرب پیروی می کند.

آشنایی با سبک های مختلف طراحی نمای مغازه

آشنایی با سبک های مختلف طراحی نمای مغازه

در طراحی کلاسیک از المان ها و حجم های از پیش ساخته استفاده می شود. در این نوع سبک استفاده از یکسری ستون های کوتاه تزیینی و قوس های بزرگ همراه با نقشه های ظریف برجسته رایج است. همچنین در سبک مونومانتال استفاده از یکسری روابطی هندسی جهت طراحی نما رایج می باشد. لازم به ذکر است قبل از طراحی نمای مغازه باید نوع سبک و نوع مصالح استفاده شده را با دقت خاصی تعیین و مشخص کنید.

آشنایی با نکات و فاکتورهای مهم در طراحی نمای مغازه

با رعایت یکسری نکات به ظاهر ساده به راحتی می توان نمایی زیبا و چشم گیر را برای مغازه خود خلق کرد. یکی از این نکات و فاکتورها توجه و دقت لازم به جایگاه ویترین است. به نوعی می توان گفت نقطه تمرکز محصولات مغازه و نقطه اوج نمای تجاری ویترین می باشد، از اینرو  باید در طراحی آن دقت و توجه لازم را داشته باشید.می توانید از صفحه انواع نمای تجاری ساختمان به همراه تصاویر زیبا هم دیدن کنید.

آشنایی با نکات و فاکتورهای مهم در طراحی نمای مغازه

نمای تجاری به سبک مدرن با نورپردازی مناسب

توجه به ویترین مغازه در طراحی

طراحی نمای تک رنگ

طراحی نمای تک رنگ از فاکتورهای مهم در طراحی نمای مغازه به شمار می آید. لازم به ذکر است که این نوع طراحی باعث برجسته شدن مغازه می شود و یک نقطه تمرکز ایجاد می کند. در واقع برای هویت بخشیدن به نمای فروشگاه باید از رنگ های شاخص به صورت لکه های تعریف شده و یا تک خط استفاده کرد. لازم به ذکر است که این نوع رنگ را می توانید براساس یک برند خاص و یا محصولات فروشگاه انتخاب کنید.

استفاده از یک رنگ در طراحی نمای مغازه

استفاده از یک رنگ در طراحی نمای مغازه

طراحی نمای مغازه به سبکی خلاقانه

طراحی نمای مغازه به سبکی خلاقانه

از دیگر ایده های خلاقانه و منحصر بفرد طراحی سیستمی است که رنگ ساختمان را تغییر دهد. در واقع با استفاده از این سیستم می توان نمای ساختمان خود را در هر فصل و متناسب با فضای کاری خود تغییر داد. طراحی نمای فروشگاه براساس محصولاتی که ارائه می دهد از دیگر نکات کلیدی و مهم طراحی نما به شمار می آید. بهتر است نمایی را متناسب با محصولات تولیدی و ارائه کننده خود برای فروشگاه انتخاب کنید.

ایده های خلاقانه در طراحی مغازه

ایده های خلاقانه در طراحی مغازه

طراحی نمای ساختار شکن

طراحی نمای ساختار شکن از دیگر فاکتورها و عوامل مهم و تاثیرگذار در طراحی نمای فروشگاه ها است. بهتر است بدانید شکستن مرزهای تعریف شده یکی از راه های برجسته سازی نمای تجاری می باشد. در واقع بیرون زدن نمای فروشگاه از قاب ساختمان یکی از راه کارهای تاثیر گذار برای اجرای این هدف است. از آنجا که هر فروشگاهی محصولات یک برند خاص را ارائه می کند، بنابراین استفاده از نام برند و المان‌ های آن تاثیر بسیار زیادی در جذب مشتری دارد.

طراحی نمای ساختار شکن

طراحی نمای ساختار شکن

شاخص سازی ورودی فروشگاه

 از دیگر عوامل و فاکتورهای کمک کننده و مهم در در برجسته ‌سازی نمای تجاری است. لازم به ذکر است که یکی از بهترین راه ها برای دست یابی به این هدف تغییر مصالح و رنگ می باشد. نورپردازی خلاقانه و زیبا از دیگر نکات مهم در طراحی نمای مغازه محسوب می شود. در واقع نورپردازی دارای تاثیر بسیار زیادی در جذابیت نمای شب مغازه و جذب مشتری است. همچنین نورپردازی به نوعی باعث معرفی محصولات و به نمایش گذاشتن صحیح محصولات می شود. برای زیبایی و جلب توجه مغازه باید از یک نورپردازی زیبا و اصولی استفاده کنید.برای مشاهده و آشنایی بیشتر با طراحی دکوراسیون فروشگاه می توانید مقاله دکوراسیون فروشگاه را مشاهده کنید.

شاخص سازی ورودی فروشگاه

شاخص سازی ورودی فروشگاه

در واقع با یک نورپردازی ماهرانه و حرفه ای به راحتی می توانید توجه مشتریان را به بهترین شکل جلب کنید. همچنین در طراحی نمای فروشگاه لازم است نام فروشگاه و شماره تماس واضح و قابل دید باشد. شلوغ نکردن تابلوی مغازه از دیگر فاکتورهایی است که در طراحی نمای فروشگاه باید مورد توجه قرار گیرد. بهتر است در تابلوی مغازه از تصاویر و عکس های گویایی استفاده کنید. در واقع در تابلوی مغازه نیازی به نوشتن تمام اطلاعات نیست. در صورتی که نمای تجاری به صورت شفاف انتخاب شود، دکوراسیون مغازه که جزئی از نما به شمار می آید در جذابیت فروشگاه شما دارای تاثیر بسیار زیادی است.

طراحی ورودی مغازه با استفاده از متریال چوب

طراحی ورودی مغازه با استفاده از متریال چوب

طراحی تجاری ساختمان

طراحی تجاری ساختمان