انواع کف پوش و کاربرد آن در دکوراسیون داخلی

5/5 امتیاز از (1 رای )

کف پوش و شناخت انواع آن یکی از ضروریات طراحی دکوراسیون داخلی است. انتخاب کف پوش مناسب علاوه بر ایجاد حس راحتی، زیبایی دکوراسیون داخلی را دو چندان خواهد کرد. از آنجایی که پا قلب دوم انسان است با انتخاب بهترین کف پوش می‌توانید موقع قدم گذاشتن بر سطوح مختلف احساس آرامش را در خود ایجاد کنید.

کف پوش و شناخت ان

کف پوش و شناخت آن

5/5 امتیاز از (1 رای )

اهمیت انواع کف پوش در دکوراسیون داخلی

کف ساختمان محل قرار گرفتن وسایل مختلف، نشستن و استراحت است. با استفاده از کفسازی می‌توانید زبری و زمختی مصالح ساختمانی به کار رفته در کف زمین را از بین ببرید. از دلایل اهمیت انواع کفساز در دکوراسیون داخلی می توان به ایجاد تعادل دمایی محیط، ایجاد محیط مناسب برای بازی و خوابیدن کودکان، رعایت اصول فنگشویی دکوراسیون داخلی و … اشاره کرد.

اهمیت انواع کف پوش در دکوراسیون داخلی

اهمیت انواع کف پوش در دکوراسیون داخلی

دیگران مشاهده کردند : بهترین روشهای نگهداری و تمیز کردن پارکت چیست؟

رایج ترین انواع کف پوش

امروزه به دلیل اهمیت کفساز در طراحی دکوراسیون داخلی، کارخانه های زیادی انواع کف پوش را تولید و به بازار عرضه می کنند. در حال حاضر می توانید تنوع بالایی از این محصول را در بازار مشاهده کنید. در ادامه کاربردی ترین و پرطرفدارترین انواع کفساز را به شما معرفی خواهیم کرد.

کف پوش چوبی و انواع آن

کف پوش چوبی و انواع آن

کف پوش چوبی:

این نوع کفسازها به دلیل زیبایی منحصر به فردی که ایجاد می کنند، جایگاه ویژه ای در صنعت دکوراسیون داخلی پیدا کرده اند. این نوع کفسازها به راحتی با سبک های مختلف ست می شوند. از انواع کفسازهای چوبی می توان به کفساز بامبو، لمینت و پارکت چوبی اشاره کرد.

کف پوش چوبی

کف پوش چوبی

پارکت چوبی: این نوع کفساز از چوب درختان از قبیل کاج و صنوبر ساخته می شود. استفاده از پارکت چوبی سبب ایجاد محیطی زیبا و آرام بخش خواهد شد. پارکت های چوبی در دو نوع تمام چوب و پارکت های سه لایه وجود دارند. تفاوت این دو نوع پارکت چوبی در این است که نوع تمام چوب از سه لایه چوب ترموود ساخته شده است، اما در نوع مهندسی شده فقط بیرونی ترین لایه ترموود می باشد. متریال اصلی پارکت چوبی، چوب طبیعی است. پارکت چوبی در برابر ضربه، حرارت، رطوبت و دما مقاومتی ندارد. به عبارت دیگر این نوع کفساز با قرار گرفتن در شرایط نمناک آسیب می بیند. توصیه می‌کنیم از پارکت چوبی در طراحی دکوراسیون آشپزخانه استفاده نکنید. طول عمر و دوام این نوع کفساز برای استفاده در آشپزخانه مناسب نیست.

پارکت چوبی

پارکت چوبی

لمینت: یکی دیگر از رایج ترین انواع کفساز چوبی لمینت است. این نوع کفساز تماما از چوب طبیعی ساخته نشده است. لمینت، بافت چوبی فشرده شده می باشد. با توجه به متریال به کار رفته در ساختار لمینت، مقاومت آن در برابر دما و رطوبت بسیار زیاد است. لمینت از نظر ظاهری بسیار مشابه پارکت چوبی می باشد. لمینت از نظر نوع مواد سازنده و نصب، با پارکت چوبی متفاوت است. لمینت ها نوارهای پهنی هستند که شیارهای شبیه به نر و ماده در آن ها وجود دارد. برای نصب لمینت نیازی به چسب ندارید. امکان جابجایی و استفاده مجدد از این نوع کفساز وجود دارد.

کف پوش لمینتی

کف پوش لمینتی

کفپوش بامبو: این نوع کفسازهای چوبی از گیاه بامبو ساخته شده اند. این نوع کفساز با محیط زیست سازگاری دارد. از نظر شکل ظاهری، کفساز بامبو در انواع مختلفی در بازار موجود است. هرکدام از انواع کفساز بامبو در محیط های مختلف کاربرد دارند. کفساز بامبو همانند پارکت چوبی در برابر رطوبت مقاوم نیست. استفاده از کفساز بامبو برای آشپزخانه و محیط‌های مرطوب مناسب نمی باشد.

کفپوش بامبو

کفپوش بامبو

دیگران مطالعه کردند :کاربرد رزین اپوکسی در دکوراسیون داخلی

کف پوش موکت: یکی دیگر از کفسازهای خانه، موکت است. در گذشته موکت ها به صورت راه پله ای و پرزدار تولید شده اند. استفاده از آن ها باعث آزار پای کودکان می شد. امروزه با تولید موکت های پرز بلند در طرح و رنگ بندی های فوق العاده، استفاده از موکت به عنوان کفساز رایج شده است. موکت تایل جز جدیدترین و کاربردی ترین کفساز موکت به حساب می آید. این نوع موکت از تکه ها یا تایل های جدا از هم تشکیل شده است. موکت تایل به راحتی قابل تعمیر و تعویض می باشد. شست و شوی این نوع موکت بسیار راحت و آسان است.

کف پوش سرامیک: این نوع کفساز جزء قدیمی ترین و اصلی ترین کفسازها برای محیط های مختلف است. استفاده از این نوع کفساز سبب افزایش زیبایی محیط می شود. سرامیک در برابر رطوبت بسیار مقاوم است. استفاده از سرامیک برای محیط هایی که سیستم گرمایشی ایده‌آل دارند، بسیار مناسب می باشد.

کف پوش سرامیک

کف پوش سرامیک

کف پوش وینیل یا pvc : استفاده از این نوع کفساز در محیط های نمناک یا فضاهایی با تابش نور زیاد بسیار کاربرد دارد. لایه های مختلفی در این نوع کفپوش به کار رفته است. مقاومت این نوع کفپوش بسیار زیاد می باشد. به دلیل استفاده از لایه مقاوم در برابر UV کفساز PVC در برابر تابش نور بسیار مقاوم است. بعد از لایه مقاوم در برابر UV به ترتیب لایه های مقاومت، طرح، پی وی سی و لایه زیرین قرار دارند. آخرین لایه در این نوع کفساز مانع از ایجاد انحراف در آن می شود، به عبارت دیگر با گذشت زمان هیچگونه به هم ریختگی در این نوع کفساز ایجاد نخواهد شد.

کف پوش های پی وی سی

کف پوش های پی وی سی

کف پوش موزاییکی: استفاده از این نوع کفسازها در گذشته بسیار رایج بوده است. موزاییک ها در ابعاد بزرگ تولید می‌شوند. نصب این نوع کفساز بسیار سریع می باشد. استفاده از کفساز موزاییکی برای محیط های بیرونی و باز بسیار مناسب است.

کف پوش سنگی: یکی از مصالح طبیعی و گران قیمت سنگ می باشد. از سنگ ساختمانی در فضای آشپزخانه و سرویس های بهداشتی استفاده می کنند. کفساز سنگی برای فضای بیرون و محوطه ساختمان قابل استفاده است. استفاده از سنگ به دلیل دارا بودن سطح سرد برای مناطق سردسیر و فصول سرد مناسب نیست.

کف پوش سنگی

کف پوش سنگی

کف پوش شیشه ای: یکی دیگر از کفسازها که در طراحی دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرند، کفساز شیشه ای است. از این نوع کفسازها در فضای داخلی و خارجی استفاده می کنند. کفساز شیشه ای به اندازه کافی از استقامت مناسب برخوردار است. کفسازهای شیشه ای در اندازه های مختلف در بازار موجود هستند.

کف پوش شیشه ای

کف پوش شیشه ای

کف پوش شیشه ای

کف پوش شیشه ای

کفپوش آجری: استفاده از این نوع کفساز در تمام سطوح یا بخشی از فضا که گل و گیاه در آن وجود دارد، بسیار رایج است. معمولاً از آجرهایی با سایز کوچک برای کف حیاط و فضای باز استفاده می کنند. نحوه چیدمان و ترکیب رنگ این نوع کفساز سبب زیبایی محیط می‌شود. آجرها طیف رنگی متفاوتی دارند. شما می‌توانید با توجه به سایر اجزای محیط، رنگ مناسب را انتخاب کنید.

کفپوش آجری

کفپوش آجری

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

About the Author:

0 0 رای
امتیاز
اشتراک در
اطلاع از
امتیاز
0 پرسش و پاسخ
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات

عنوان