غرفه دان لییر:

غرفه دان لییر ، غرفه طراحی شده برروی پیاده روی Marina Bay در سنگاپوراست.

این غرفه با استفاده از لوله های PVC و چترهای نیمه شفاف برای ایجاد گنبد متقابل ایجاد شده .  غرفه نمادهای روزمره را به عنوان اجزای معماری معرفی می کند. نتیجه یک غرفه  ایدئولوژیک، با استفاده از چتر معمولی در سنگاپورمی باشد که از دور شبیه به قاصدک است. در شب پروژه به یک لوستر تبدیل می شود،که با یک مجموعه ای از رنگ ها روشن می شود.

 طراحی شده بدست دکتر چانگ کنگ هوآ و کانگ فونگ از COLORS:

در مجموع این  شرکت با همکاری ساختارهای وب بر ساختار متقابل و پروفسور یوئن در سیستم روشنایی هوشمند، غرفه دان لییر را برای iLight Marina Bay 2017 طراحی و ساخته است. iLight یک جشنواره نور سالانه است که هنرمندان سراسر جهان را دعوت می کند.

درباره پروژه :

این ساختار شامل هفت لایه از ماژول لوله پی وی سی پیوسته سه گوشی است که بر روی یکدیگر قرار می گیرند تا شکل گنبد را ایجاد کنند. لوله ها، معمولا در ساخت و ساز محلی استفاده می شودو با هم توسط لوله های گالوانیزه آهن لوله بستن و پیچ خورده می شوند تا به موضوع سفارشی این  سیستم تبدیل شوند. که هم قابل انعطاف دارند و هم قابل استفاده است.

  غرفه دان لییر دان لییر

لایه بندی از ماژول ها  شبیه به یک نما به صورت  لانه است. لایه چترهای شفاف وابسته، یک تجربه نورپردازی منتشر شده و سورئال را ایجاد می کند و چشم انداز جایگزین از منظر افقی ومحیط اطراف را ارائه می دهد.

در طول روز، گنبد پناهگاه  گرما را فراهم می کند .با مناطق سایه دار دراطراف لبه ها و سوراخ در مرکز، اجازه می دهد تا هوا از راه آن گردش کند.


دان لییر

غرفه در شب زنده می شود.
در حالی که در طول روز غرفه به عنوان مکان مهمانی عمل می کند، در تاریکی به اوج می رسد.
یک طرح نورپردازی متحرک آن را پر جنب و جوش می کند.
تکنولوژی حسگر حرکت درون گنبد، باعث ایجاد اثرات روشنایی بر اساس تعداد افراد و مکان های آنها می شود.
چراغ های رنگی و انیمیشن های پیشنهادی، دان لییر را به یک تئاتر و یک ساختار غیرتکراری تبدیل می کند .
بدون شک در جشنواره iLight مورد توجه است.

غرفه دان لییر

غرفه دان لییر
طراحان برجسته: دکتر چونگ کندو هوا و کانگ فونگ انگ
محل: سنگاپور
سال: 2017
منبع:https://www.archdaily.com

ترجمه شده توسط :تیم خانه معمار