• معماران: pH +
  • محل: مرد سبز، Muswell Hill 56، لندن N10 3ST، انگلستان
  • مساحت: 4218.0 متر مربع
  • پروژه سال: 2017
  • مشاور برنامه ریزی: Savills
  • مهندس سازه: میسون ناوارو
  • مشاور امور M & E: سوئکو
  • مدیر پروژه: Jamm Living
  • تعداد سنجنده: جکسون کالس

 

 © Tim Soar title = "© Tim Soar

pH + طراح مجتمع مسکونی طرح خود را که به دنبال توپوگرافی شیب دار در شمال لندن است تکمیل کرده است. Pinnacle N10، به سه بخش جداگانه تقسیم شده است، محصول تجزیه و تحلیل مفصلی از محیط ادواردیانا است، با تفسیر مطابق با مقیاس از مجتمع مسکونی اطراف که از سوی افسر حفاظت ساکنان مورد تمجید قرار گرفته است. و با توجه به موقعیت خانه های مجاور طراحی شده که تغییرات را به عنوان توسعه به پایین تپه، با توجه به شرایط خاص سایت هدایت می کند.

  
 © Tim Soar title = "© Tim Soar

بخش اول مجتمع مسکونی:

بخش اول این پروژه تبدیل یک ساختمان قدیمی به هشت آپارتمان جدید است که در آن فضای کمپانی و تجاری قرار دارد. در ابتدا این طرح در نظر گرفته شده بود که مرکز آموزش و پرورش CP برای کودکان مبتلا به فلج مغزی ایجاد گردد که اکنون به یک سایت نزدیک منتقل شده است . اکنون در حال ساخت و ساز برای ساختمان جدید چوب است که توسطpH + طراحی شده است.

بخش دوم مجتمع مسکونی:

در بخش دوم و مرکزی این طرح، ایجاد شش خانه مطابق با مقیاس جدید که از تپه پایین می آیند، که توسط مجموعه ای از قطب های عمیق تشکیل می شود که تراس را برای ساکنان تشکیل می دهند. با پانل های فلزی که   برای هر ملک تغییر رنگ می دهد و پالت ها همچنان بر روی جزئیات داخلی،ادامه می یابد و امکان ارائه هر خانه با هویت خود را فراهم می کند.

بخش سوم مجتمع مسکونی:

در بخش سوم و نهایی توسعه، یک بلوک افقی شامل 14 آپارتمان است و دارای مشخصات آجری متمایز در عقب است، طوری طراحی شده برای نمایش دیدگاه ها برای ساکنان و برای جلوگیری از مشرف بودن به باغ های همسایه.

 © Tim Soar title = "© Tim Soar

    نقشه سایت:

 

 طرح سایت "title =" طرح سایت
  
 © Tim Soar title = "© Tim Soar

 ویژگی های مواد با دقت انتخاب شده است که در شیوه های حساس و عملی استفاده می شود. جزئیات باید به بالاترین درجه برای رسیدگی به کیفیت زمینه محلی باشد. نمای آجری در یک الگوی زینتی سازماندهی شده است و زیبایی شناسی معاصر را به نمایش می گذارد، که به راحتی با نمایه پله ای آبشاری تلفیق شده است. هیچ آجر برش در سایت استفاده نشده بود که مزایای قابل توجهی دربر داشت، در حالی که نوارهای سنگی از بزرگترین قطعات ممکن ساخته شده و برش داده شد تا توپوگرافی مورب این سایت را برجسته سازد. تأثیر کلی این دستگاه ها حفظ کیفیت غنی  سنگ های مصنوعی خانه های همسایه است

 © Tim Soar title = "© Tim Soar

     

بلوک A / طرح اول و دوم طبقه:

 بلوک A / طرح اول و دوم طبقه "title =" بلوک A / طرح اول و دوم طبقه
  
 © Tim Soar title = "© Tim Soar
بلوک B:

  
 برنامه های Block B / Terrace "title =" Block B / Terrace Plans


 © Tim Soar title = "© Tim Soar

 

بلوک C : Block C / Plans "title =" Block C / Plans اندی پانچر، مدیر pH +، گفت: “ما هیجان داریم که این تفسیر معاصر از یک زبان کلاسیک را به اتمام برسانیم. با حمایت یک مشتری بزرگ، ما توانستیم اطمینان حاصل کنیم که استانداردهای طراحی بالا در این پروژه ادامه داشته است. مهم بود که این خانه ها در چارچوب شهری خود قرار دارند و همچنان بخشی از یک خیابان در حال توسعه می باشند. ما یک مقیاس مناسب برای توسعه ای ایجاد کرده ایم که تراکم آن را متاثرمی کند.
  
 © Tim Soar title = "© Tim Soar

مترجم: تیم خامه معمار

Source link