5/5 امتیاز از (1 رای )

نمای مینرال یکی از نماهای جذاب و منحصر به فردی است که عموما از آن به عنوان یک پوشش بسیار مناسب برای طراحی دیزاین داخلی و خارجی ساختمان استفاده می شود. نماهای ساختمان به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی به سرعت در حال تغییر هستند و نمای مینرال ، به دلیل برخورداری از ساختار فیزیکی و شیمیایی خود دارای مزایای قابل توجه ای است! اگر شما نیز به پوشش و نمای داخلی و خارجی ساختمان خود اهمیت می دهید، استفاده از نمای مینرال می تواند برای شما یک نمای خاص و بسیار ایده آل باشد که در ادامه اطلاعات کامل تری توسط ما در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.

نمای مینرال و اصول طراحی آن

نمای مینرال و اصول طراحی آن

5/5 امتیاز از (1 رای )

آشنایی بیشتر با نمای مینرال و هر آن چه که باید از این نما بدانید!

نمای مینرال  با سایر نماهای دیگر ساختمانی کاملا متفاوت است! این نما در واقع ترکیبی از  یک پوشش زیبا و تزئینی می باشد که بسیار مقاوم بوده و می تواند مزایای قابل توجه ای را برای ساختمان شما به ارمغان بیاورد. همان طور که اشاره نمودیم، این نما با سایر نماهای دیگر متفاوت بوده و از آن به عنوان یک نمای تزئینی استفاده می شود اما چرا؟

به این دلیل که در این نما از سنگ ریزه های معدنی همانند مرمر، گرانیت و کوارتز استفاده شده است که هرکدام از آن ها نمایی جذاب و خارق العاده را به این نما بخشیده اند.اگر علاقه مند به سبک طراحی نمای مینیمال هستید استفاده از این متریال گزینه ایی مناسب است.

متریال استفاده شده در نماهای مینرال

متریال استفاده شده در نماهای مینرال

دیگران مشاهده کردند: نما خشک سنگ چیست؟

در چه ساختمان هایی می توان از مینرال استفاده نمود؟

این نما را می توانید بر روی انواع چوب، گچ و بتن اجرا و پیاده سازی کنید اما باید قبل از استفاده از آن مقدمات اجرا و پخش آن را بر روی سطح ایجاد کنید که در ادامه به معرفی و بررسی این موارد خواهیم پرداخت. البته این نکته را فراموش نکنید که استفاده از نمای مینرال بسیار ساده و آسان است! شما این نما را با آب ترکیب می کنید و می توانید بر روی سطح دلخواه خود قرار دهید اما پیش نیاز هایی که باید قبل از انجام این نما به آن توجه داشته باشید، عبارت است از:

در چه ساختمان هایی می توان از نمای مینرال استفاده نمود؟

در چه ساختمان هایی می توان از نمای مینرال استفاده نمود؟

  1. سطحی که قرار است نمای مینرال بر روی آن اجرا شود، بهتر است عاری از هرگونه ناهمواری باشد.
  2. سعی کنید سطح مورد نظر خودتان را حتما خشک کنید و در صورتی که گرد و غباری بر روی آن قرار دارد، آن را به صورت کامل رفع کنید.
  3. نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که سطح مورد نظر حتما باید قبل از ایجاد نمای مینرال توسط پوشش مناسب یا همان پرایمر به خوبی آماده شده باشد.
  4. بسیاری از دوستان سوالاتی را از ما می پرسند که آیا زمان خاصی برای اجرای این نما وجود دارد؟ به عنوان مثال بهتر است این فرایند را شب انجام دهیم یا روز؟ آیا نور آفتاب بر نتیجه نهایی تاثیرگذار است یا خیر؟ در پاسخ به این تیپ از سوالات باید عنوان کنیم که بهترین زمان برای اجرای این نما، در طول روز و دور از تابش نور خورشید است تا بهترین نتیجه ممکن حاصل شود.
نمای مینرال

نمای مینرال

شماره مشاوره طراحی نما

استفاده از نمای های مینرال چه مزایایی را برای ما به همراه دارد؟

همان طور که می دانید این نما یکی از نماهای بسیار جذاب و منحصر به فرد در صنعت ساختمان سازی است که نحوه اجرای آن نیز بسیار ساده و آسان می باشد. از این رو اگر تصمیم به اجرا و نصب این نما گرفته اید، بهتر است در ابتدا با مزایای استفاده از آن، آشنا شوید تا بتوانید درک بهتر و درستی از این نما داشته باشید.در حالت کلی مزایای استفاده از این نما را می توان به صورت زیر تقسیم بندی نمود:

  1. اجرای این نما بسیار سریع است! به خصوص اگر با استفاده از پمپ باد اقدام به پاشیدن آن بر روی دیوار کنید.
  2. استفاده از این نما از نظر هزینه های نهایی می تواند کاملا مقرون به صرفه باشد! همچنین می تواند هزینه های نهایی ساختمان را کاهش دهد.
  3. به دلیل برخورداری از دانه های معدنی همچون کوارتز این نما در برابر نور خورشید از خود مقاومت بسیار بالایی را نشان می دهد!
  4. این نما با طبیعت سازگار است چرا که در ترکیبات آن از هیچ مواد سمی و نفتی استفاده نشده است که این موضوع این نما را به یک نمای پاک و سازگار با محیط زیست تبدیل نموده است.
  5. این نما در تمامی رنگ ها قابل سفارشی سازی است! از این رو شما می توانید متناسب با نوع سلیقه و دیزاین داخلی خود از آن استفاده کنید.
  6. استفاده از این نما می تواند چشم انداز بسیار زیباتری را نسبت به سایر نماهای دیگر برای شما به ارمغان بیاورد.
  7. در صورتی که از گچ و سیمان برای طراحی نماهای داخلی و خارجی ساختمان خود استفاده کنید، وزن بسیار بالایی را بر روی دیوار ها وارد نموده اید. اما استفاده از نمای مینرال باعث کاهش میزان وزن نهایی ساختمان خواهد شد.
استفاده از مینرال در نمای ساختمان

استفاده از مینرال در نمای ساختمان

نمای کنیتکس هم که به نوعی رنگ محسوب می شود می تواند در نمای بیرونی کاربرد داشته باشد.

معایب استفاده از مینرال

در کنار همه مزایایی که برای استفاده از نما مینرال بیان شد، استفاده از این نما دارای معایبی ست که در ادامه به آن اشاره می کنیم.

  1. نیاز به اجرای صحیح و اصولی دارد در صورت عدم اجرای اصولی ممکن است ترک بردارد.
  2. مینرال عایق رطوبتی نیست و نیاز به ایجاد لایه ایی عایق، بر روی کار است.
  3. به دلیل اینکه برخی از سنگ دانه های موجود در بازار دارای رنگ طبعی نیستند. ممکن است به مرور زمان نمای مینرال تغییر رنگ دهد.
  4. در صورت جذب رطوبت در لایه های زیرین، مینرال تبله کرده و می ریزد.
  5. وجود ناهمواری در ریر کار نمای مینرال خود را نشان می دهد و نا زیباست.
  6. در صورتی که ریز دانه های به کار رفته در مینرال آنتی باکتریال و آنتی استاتیک نباشد ،گرد و غبار را  به خود جذب می کند و مناسب شهرهای آلوده نیست.

روشهای اجرای مینرال

برای اجرای نمای مینرال دو روش ماله ایی و پاششی استفاده می شود.

1)روش ماله ایی

دراین روس مینرال توسط آب به صورت یکنواخت ترکیب می شود و از بالاترین قسمت سطح شروع به کار کردن می شود و با لایه ایی به قطر 2 تا 3 میلیمتر با ماله کشیده می شود.مدت زمان لازم برای خشک شدن سطح در روش ماله ایی 1تا 2 روز است.

2) روش پاششی

این روش در اصل برای سطوح نا هموار متل ستون ها و زاویه تاج ها کاربرد دارد. ولی به دلیل طول عمر بیشتر و سرعت بالاتر برای سطح صاف هم مورد استفاده قرار می گیرد. روش پاششی به وسیله پیستوله و بدون وقفه با فاصله ای بین ۲۵ تا۴۰ سانتی متری از سطح انجام می شود.مدن زمان لازم برای خشک شدن 24 ساعت است.