5/5 امتیاز از (1 رای )

دیوارپوش نمای فوق العاده جذابی به دکوراسیون داخلی می بخشد. تنوع این محصول بسیار بالا است. هر کدام از انواع مختلف دیوارکوب ها قابلیت های مخصوص به خود را دارند. از عوامل موثر در انتخاب دیوارکوب می‌توان به میزان رفت و آمد، خاصیت ضد آتش سوزی، عایق صوتی، عایق حرارتی و نوع کاربرد آن اشاره کرد. دیوارکوب ها در دو دسته داخلی و خارجی وجود دارند. از ویژگی‌های بارز دیوارکوب های خارجی می توان به مقاومت بالای آن ها در برابر بارش باران و تابش نور خورشید اشاره کرد. اما تنوع دیوارکوب های داخلی بیشتر از دیوارکوب های خارجی است.دیوارکوب در دکوراسیون داخلی نقش موثری دارد .مشتریان با توجه به نیاز و سلیقه ای که دارند، می توانند دیوارکوب داخلی را انتخاب کنند. قیمت دیوارکوب با توجه به جنس آن متفاوت است. در اینجا شما را با انواع دیوارکوب و کاربرد آن ها بیشتر آشنا خواهیم کرد.

دیوار پوش چوبی

5/5 امتیاز از (1 رای )

معرفی انواع دیوارپوش و مزایا و معایب آن ها

دیوارپوش چوبی

این نوع دیوارکوب مقاومت بسیار بالایی دارد. دیوارکوب های چوبی عایق صدا و حرارت هستند. برای نصب این نوع دیوارکوب ها نیازی به زیر سازی نیست. امروز در ساخت این نوع دیوارکوب ها از چوب های مصنوعی ام دی اف استفاده می کنند. در ساخت دیوارکوب های چوبی از تخته های پهن و باریک به صورت عمودی و افقی استفاده می کنند.

دیوارپوش چوبی

دیوار پوشهای چوبی فوق العاده زیبا

دیوارپوش چرمی

این نوع دیوارکوب بیشتر در لابی هتل ها و مجتمع های مسکونی، تجاری و مهدکودک استفاده می شود. این دیوارکوب عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و آتش سوزی است. این دیوار پوش طرح سه بعدی دارد. یکی از مزایای دیوارکوب های چرمی ایجاد طرح های سه بعدی و زیبایی چشم نواز است. این نوع دیوارکوب در برابر آتش و صدا عایق بسیار مناسبی می باشد.طول عمر این نوع دیوارکوب ها بسیار بالا است. از معایب آن ها می توان به نیاز به رسیدگی بیشتر اشاره کرد. دیوارکوب چرمی در نبود نور پردازی، جلوه مناسبی نخواهد داشت. برای نصب دیوارکوب های چرمی باید زیرسازی انجام شود.

دیوار پوش چرمی سه بعدی

دیوار پوش چرمی سه بعدی

استفاده از دیوارپوش چرمی در محیط اداری

استفاده از دیوارپوش چرمی در محیط اداری

دیوارپوش سه بعدی

یکی از جدیدترین دیوارکوب های موجود، پنل سه بعدی است. این نوع دیوارکوب ها در برابر آتش سوزی و نفوذ آب مقاوم هستند. از دیوارکوب های سه بعدی در طراحی خانه ها استفاده می‌کنند. استفاده از نورپردازی در کنار این نوع دیوارکوب، نمای زیبایی ایجاد خواهد کرد.

پنل سه بعدی زیبا برای دکوراسیون

پنل سه بعدی در دکوراسیون

پنل سه بعدی با رنگ روشن

پنل سه بعدی با رنگ روشن

دیوارپوش سنگی

امروز استفاده از سنگ های طبیعی و مصنوعی به عنوان دیوارکوب بسیار رایج شده است. دیوارکوب های سنگی برای پشت تلویزیون و اطراف شومینه قابل استفاده هستند. مقاومت این نوع دیوارکوب در برابر ضربه، حرارت و خراشیدگی بسیار بالا است. از مزایای دیوارکوب سنگی می توان به نصب آسان، براقیت بالا و تولید در انواع روکش های متنوع اشاره کرد. مقاومت این نوع دیوارکوب به دلیل استفاده ترکیبی از پی وی سی و پودر سنگ بسیار بالا است.

استفاده از سنگ آنتیک در طراحی دکوراسیون داخلی

استفاده از سنگ آنتیک در طراحی دکوراسیون داخلی

دیوارپوش آلومینیومی

در ساختار این نوع دیوارکوب قطعات آلومینیوم کامپوزیت تشکیل شده است. ضخامت قطعات بکار رفته در این نوع دیوارکوب ۴ میلیمتر می باشد. دیوارکوب های آلومینیومی در انواع مختلفی از قبیل تک رنگ، طرح دار و ترکیبی در بازار موجود هستند. این نوع دیوارکوب را توسط چسب های قدرتمندی نصب می کنند. از مزایای دیوارکوب های آلومینیومی می‌توان به تنوع ساخت بالا و نصب آسان آن اشاره کرد. از معایب این نوع دیوارکوب ها می توان به طول عمر کم آن ها در برابر ضربه اشاره کرد، همچنین امکان ایجاد خراش بر روی  آن ها نیز وجود دارد.

استفاده از کامپوزیت برای پوشش دیوار

استفاده از کامپوزیت برای پوشش دیوار

دیوارپوش آلومینیمی

دیوارپوش آلومینیمی

دیوار پوش کاغذی

این نوع دیوارکوب در طرح و رنگ های متنوع در بازار موجود می باشد.

کاغذ دیواری متریالی فوق العاده در دکوراسیون

کاغذ دیواری متریالی فوق العاده در دکوراسیون

کاغذ دیواری طرح طبیعت

کاغذ دیواری طرح طبیعت

دیوارپوش پی وی سی

این نوع دیوارکوب از پی وی سی ساخته شده است و در رنگ ها و ابعاد مختلف در بازار موجود می باشد. مقاومت دیوارپوش پی وی سی بسیار بالا است. این نوع دیوارکوب در برابر آلودگی و نفوذ آب بسیار مقاوم است. از مزایای دیوارکوب های پی وی سی می توان به مقاومت بالای آن ها در برابر خوردگی و فرسایش اشاره کرد. انعطاف‌پذیری این نوع دیوارکوب ها بسیار زیاد می باشد.

دیوارپوش پی وی سی

دیوارپوش پی وی سی

طرح های مختلف دیوارپوشهای PVC

طرح های مختلف دیوارپوشهای PVC

قیمت این نوع دیوارکوب با توجه به کارایی آن بسیار مناسب است. از دیگر مزایای  آن ها مقاومت در برابر آتش سوزی می باشد. یکی از معایب این نوع دیوارکوب ها استفاده از پلی وینیل کلراید در ساختار آن است. این نوع پلاستیک مدت زمان زیادی در محیط باقی می ماند و جذب نمی شود، به همین دلیل دوستداران محیط زیست طرفدار این نوع دیوارکوب نیستند. از دیگر معایب این نوع دیوارکوب این است که موقع آتش سوزی گاز سمی تولید می کند. همچنین دیوارکوب های پی وی سی نسبت به نور خورشید و اشعه فرابنفش حساسیت بسیار زیادی دارند.

استفاده از PVC در دکوراسیون داخلی

استفاده از PVC در دکوراسیون داخلی

دیوار پوش فایبر گلاس

فایبرگلاس یک نوع متریال طبیعی می باشد. در ساخت فایبرگلاس از مواد غیر سمی از قبیل دلومیت، کوارتز، کربنات و سیلیس استفاده می‌ شود. مقاومت و استحکام این نوع دیوارکوب بسیار زیاد است. همچنین این نوع دیوارکوب در برابر مواد شیمیایی بسیار دوام دارد. حرارت هیچ گونه آسیبی به این نوع دیوارکوب وارد نمی کند. به عبارت دیگر دیوارکوب های فایبرگلاس غیر قابل اشتعال هستند.

دیوار پوش فایبر گلاس

دیوار پوش فایبر گلاس

از این نوع دیوارکوب در انواع ساختمان با کاربری های متفاوت استفاده می کنند. دیوارپوش هایی که از الیاف نسوز ساخته می شوند، علاوه بر غیر قابل اشتعال بودن به عنوان عنصری تزیینی برای دیوار نیز کاربرد دارند. نصب دیوارکوب های فایبرگلاس بسیار راحت و آسان است. این نوع دیوارکوب را می‌توان بر روی هر نوع دیواری استفاده کرد و مدت زمان اجرا و نصب آن ها بسیار کوتاه می باشد.

استفاده از فایبرگلاس به عنوان بین کابینتی در آشپزخانه

استفاده از فایبرگلاس به عنوان بین کابینتی در آشپزخانه

طول عمر و دوام دیوارکوب های فایبرگلاس بسیار زیاد است، به طوری که بیشتر از ۲۰ سال می توانید از این نوع دیوارکوب در محیط‌های مختلف استفاده کنید. با استفاده از دیوارکوب های فایبرگلاس می توانید برجستگی ها و فرورفتگی های دیوار را پوشش دهید. با این نوع دیوارکوب می توان یک دیوار صاف و یکدست را ایجاد کرد. از مزایای ویژه دیوارکوب های فایبرگلاس این است که قابلیت رنگ آمیزی دارند و شما می‌توانید با رنگ‌های مختلف آن ها را رنگ آمیزی کنید.

دیوارپوش شیشه ای

از مزایای دیوارکوب های شیشه ای می توان به تنوع بالا و ایجاد جذابیت برای محیط اشاره کرد. همچنین این نوع دیوارکوب ها به نور آفتاب حساسیتی ندارند. از معایب این نوع دیوارکوب ها می توان به امکان ایجاد خراش بر روی سطح آن ها، امکان شکستگی در صورت برخورد جسم سخت و نگهداری دشوار آن ها به علت داشتن سطح براق اشاره کرد.

دیوارپوش شیشه ای

دیوارپوش شیشه ای

دیوارپوش شیشه ای

دیوارپوش شیشه ای