5/5 امتیاز از (1 رای )

قرنیز یکی از ابزارهای مهم در صنعت ساختمان است. شما باید با توجه به دکوراسیون داخلی و سلیقه خود نوع نوار پوششی را انتخاب کنید. قرنیز نواری برجسته است که در پایین ترین قسمت دیوار نصب می شود. این نوار پوششی، محل اتصال کف به دیوار را مخفی می کند. از نوار پوششی در تزیین دیوارها و فضای داخلی ساختمان استفاده می کنند. در گذشته به دلیل مواد بکار رفته در سازه ها شوره و نم بر روی دیوار ایجاد میشد. به همین دلیل از این نوار پوششی برای جلوگیری از ضربه به دیوار و عدم نفوذ رطوبت به قسمت های بالایی آن استفاده می کردند. این نوار پوششی علاوه بر زیبایی کاربردهای دیگری در صنعت ساختمان دارد.

قرنیز در دکوراسیون منزل

5/5 امتیاز از (1 رای )

کاربرد قرنیز در خانه

همانطور که در بالا اشاره کردیم استفاده از قرنیز در طراحی دکوراسیون داخلی خانه علاوه بر زیبایی کاربرد های دیگری هم دارد. یکی از کاربردهای نوار پوششی جلوگیری از انتشار نم و رطوبت بر روی دیوار است. از نوار پوششی برای جلوگیری از آسیب به سطح دیوار استفاده می کنند. با نصب نوار پوششی حجمی در پایین دیوار ایجاد می شود که مانع از صدمه و خراش لوازمی از قبیل کمد و مبلمان به دیوار خواهد شد.

کاربرد قرنیز در خانه

از نوار پوششی برای پوشاندن درز انبساط در کفپوش های لمینت، پوشاندن کابل ها، سیم ها و لوله ها استفاده می کنند. احتمال انبساط در کفپوش های لمینت در کنار دیوارها وجود دارد. به همین دلیل در کناره دیوار یک سانتی متر فضای خالی ایجاد می کنند. نوار پوششی برای افزایش زیبایی و پوشاندن این فضای خالی کاربرد دارد. اکثر خانه ها موقع بازسازی تغییراتی از قبیل کلید پریز و لوله کشی دارند. از یکسری داکت ها برای پوشش کابل ها در اماکن اداری استفاده می‌کنند. اما استفاده از داکت به دلیل زمخت بودن برای منازل زیبایی نخواهد داشت. برای برطرف کردن این مشکل از نوار پوششی با حجم مناسب بر روی کابل ها استفاده می کنند. استفاده از نوار پوششی علاوه بر محافظت از سیم سبب زیبایی خانه می شود. از مزایای استفاده از نوار پوششی می‌توان به پوشش عیب های ساختمان در کناره و پایین دیوار، مانع شدن از آسیب رسیدن به سطح دیوارها، مانع شدن از انتشار نم و رطوبت بر روی دیوار ها و افزایش زیبایی طراحی دکوراسیون داخلی اشاره کرد.

دیگران مشاهده کردند:چمن مصنوعی و ایده های جداب کاربرد آن در دکوراسیون داخلی

انواع قرنیز

قرنیز سنگی:

نوار پوششی سنگی یک نوع نوار سنتی است. این نوار از سنگ های تراورتن، سنگ های مصنوعی سرامیک و مرمر ساخته می شود. نوار پوششی سنگی بافت نامتقارن و طبیعی دارد. رنگ های مختلف این نوع نوار پوششی از قبیل رنگ‌های خنثی و سفید تا یشمی و زرد کهربایی سبب زیبایی چشمگیر محیط می شوند. از این نوع سنگ ها در رنگ های مختلف به عنوان نوار پوششی کف ساختمان استفاده می کنند. شکل آن ها به صورت مستطیل ساده است. استفاده از نوار پوششی سنگی برای پوشش کابل ها مناسب نمی باشد، زیرا این نوع نوار پوششی توپر هستند. توصیه ما به شما این است که با توجه به رنگ دیوار و کف ساختمان نوع نوار پوششی سنگی را انتخاب کنید. نوار پوششی های سنگی را نمی توانید به راحتی از سازه جدا کنید و به جای دیگری منتقل کنید.

قرنیز سنگی

قرنیز ام دی اف:

این نوار پوششی از جنس پلاستیک و موادی مانند کامپوزیت و پلی استر است. روکش این نوع نوارها پی وی سی می باشد. این نوع نوارهای پوششی در مقابل خط و خش بسیار مقاوم هستند. نوار پوششی های ام دی اف به صورت آماده در ارتفاع های ۷ تا ۱۵ سانتی متری در بازار موجود می باشند. این نوع نوارهای پوششی با توجه به ابعادشان، کاربرد متفاوتی خواهند داشت. برای مثال از نوار پوششی ام دی اف با قطر ۸ میلیمتر برای خانه هایی با کفپوش سنگ یا سرامیک استفاده می کنند. در حالیکه نوار پوششی ام دی اف با قطر ۱۶ میلیمتر برای خانه های با کفپوش لمینت و پارکت کاربرد دارد. تمیز کردن و نگهداری این نوع نوار پوششی بسیار راحت و آسان است، زیرا پوشش پی‌وی‌سی دارد. این نوع نوار پوششی گرد و خاک به خود جذب نمی‌کند.

قرنیز ام دی اف

قرنیز چوب:

این نوار پوششی جزء نوارهای قدیمی به حساب می آید. امروزه نوار پوششی چوب خام یا رنگ شده در طراحی دکوراسیون ویلا های مدرن بسیار کاربرد دارد. این نوع نوار پوششی به وسیله کنده کاری ها و نقوش برجسته طرح های بسیار زیبایی دارند. از انواع نوار پوششی چوب طرح دار در کناره های سقف سالن های پذیرایی استفاده می کنند.

قرنیز ام دی اف

قرنیز پی وی سی:

پی وی سی قیمت بسیار مناسبی دارد. انعطاف پذیری این نوارهای پوششی بسیار زیاد می باشد. این نوع نوار پوششی از چند لایه پلاستیک فشرده ساخته شده است. یکی از مزایای ویژه این نوع نوارهای پوششی سبک و قابل شستشو بودن آن می باشد. از انواع نوار پوششی پی وی سی می توان به نوارهای پلی استایرن اشاره کرد. پلی استایرن ها در منزل های مسکونی بسیار کاربرد دارند، زیرا از خاصیت آنتی باکتریال، ضد قارچ و ضد رطوبت برخوردار هستند. این نوع نوار پوششی به دلیل انعطاف پذیری بالا برای دیوارهای انحنا دار و قسمت های زاویه دار قابل استفاده هستند. این نوع نوارهای پوششی نصب بسیار راحتی دارند.

قرنیز پی وی سی

قرنیز پی وی سی

دیگران مشاهده کردند: انواع کف پوش و کاربرد آن در دکوراسیون داخلی

اشکال مختلف قرنیز:

کاربرد نوار پوششی به دلیل قیمت بالایی که دارد بسیار کم است. استفاده از نوار پوششی برای خانه های لوکس و گرانقیمت یک انتخاب ایده آل می باشد. قرنیز با توجه به جنس آن اشکال متفاوتی دارد. ابعاد نوار پوششی در شکل ظاهری آن ها بسیار تاثیر می گذارد. به صورت کلی ارتفاع نوارهای پوششی ۷ تا ۹ سانتیمتر است. شکل ظاهری نوارهای پوششی به صورت مستطیل ساده می باشد. اما امروزه نوارهای پوششی با شیار و انحرافی های خاصی تولید و به بازار عرضه می شوند. نوارهای پوششی سرامیکی در انواع طرح دار و حتی گلدار در بازار موجود هستند.

اشکال مختلف قرنیز

از نوارهای پوششی توخالی برای پوشش لوله‌های آب و کابل‌های به کار رفته در ساختمان استفاده می کنند. در نوارهای پوششی چوب طرح های متفاوتی به صورت کنده کاری و نقش برجسته می توانید مشاهده کنید. نوارهای پوششی ام دی اف و پی وی سی به دلیل انعطاف پذیری بالا در طرح و شکل های متفاوت موجود هستند. این نوع نوار های پوششی جنس پلاستیک فشرده دارند. یکی از نوارهای پوششی پرکاربرد پلی استایرن است. این نوع نوار پوششی علاوه بر ظاهر زیبا، ضد رطوبت و حرارت می باشد. همچنین از تجمع آفات مانند موریانه جلوگیری می کند.