5/5 امتیاز از (1 رای )

نمای اسپایدر نمونه ای از نوآوری های طراحان خلاق است. امروزه با رواج معماری مدرن طراحان به دنبال طرح های نوآورانه برای ساختمان ها هستند. طراحی اسپایدر علاوه بر افزایش زیبایی نمای ساختمان سبب نورگیری، تهویه و دید بهتر ساختمان می شود. این نوع نما می تواند به عنوان پوشش اول و اصلی و یا پوشش دوم استفاده شود.

طراحی نمای شیشه ای اسپایدر

طراحی نمای شیشه ای اسپایدر

5/5 امتیاز از (1 رای )

دیگران مشاهده کرده اند : نمای شیشه ای  و کاربردهای این نما در صنعت ساختمان سازی 

نکات مهم طراحی اسپایدر نما

یکی از نکات مهم طراحی این مدل نما این است که پوشش خارجی همان نمای دکوراتیو داخلی می باشد. از این نوع نما می توان در کنار نماهای دیگر به صورت ترکیبی استفاده کرد. برای مثال می توان طراحی اسپایدر را در کنار سنگ، ترمووود و کامپوزیت انجام داد، زیرا اسپایدر دارای شفافیت و جنس خالصی است. این نوع نما به صورت چند وجهی قابل اجرا می باشد. طراحان به دلیل چند وجهی بودن این نوع نما می توانند تنوع زیادی در طرح های خود ایجاد کنند. ابعاد شیشه اسپایدر بر اساس فضای پروژه تعیین می شود. به عبارت دیگر ابعاد شیشه اسپایدر متفاوت است. هر چقدر ابعاد شیشه بزرگ تر باشد، زیبایی کار بیشتر خواهد شد. برای تمامی نماهای ساختمانی می توان از شیشه اسپایدر استفاده کرد.

نمای شیشه ای اسپایدر

نمای شیشه ای از نوع اسپایدر

این نوع نما در انواع مختلفی از قبیل اسپایدر کابلی، اسپیس فریم، فین گلس و انواع فلزی وجود دارد. این نوع نما در برابر زلزله بسیار مقاوم است، زیرا بر روی پایه هایی غیر از ستون اصلی ساختمان سوار می شود. طراحی اسپایدر به دلیل مدرن بودن در مراکز مدرن جهان کاربرد دارد. این نوع نما سبب تعلیق هیجانی خاصی به بیننده خواهد شد. حس القا کننده این نما به بیننده سبب ماندگاری بنا در ذهن وی خواهد شد.

نکات مهم طراحی نمای شیشه ای اسپایدر

نکات مهم طراحی نمای شیشه ای اسپایدر

طراحی نمای شیشه ای مدل اسپایدر

طراحی این مدل نما کار هر کسی نیست. به عبارت دیگر تعداد محدودی از طراحان قادر به طراحی اسپایدر هستند، زیرا طراحی این نوع نما به دیتیل های اجرایی خاص متناسب با ساختمان نیاز دارد. از دیگر دلایل کم بودن طراحان مدل اسپایدر این است که این نما نوعی نمای مدرن می باشد. این نما با متریال شیشه ساخته می شود و ریسک بسیار بالایی دارد. استفاده از شیشه در طراحی معماری همواره مورد توجه طراحان بوده است. می توان گفت شهرت برخی از سبک های طراحی به دلیل استفاده از شیشه های مختلف بوده است.

طراحی نمای شیشه ای

طراحی نمای شیشه ای

در گذشته از شیشه در قاب های خاصی استفاده می کردند. به عبارت دیگر نصب شیشه ها بدون وجود قاب ها امکان پذیر نبود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی امکان استفاده از شیشه ها به تنهایی در نمای ساختمان وجود دارد. استفاده از شیشه علاوه بر افزایش زیبایی کاربردی می باشد. در نماهای شیشه ای می توان ظاهری شفاف و یکپارچه ایجاد کرد. استفاده از شیشه های رنگی سبب افزایش جذابیت نما می شوند. استفاده از نمای شیشه ای اسپایدر به دلیل ایجاد زیبایی بصری فوق العاده در ساختمان های اداری، تجاری، هتل ها، فرودگاه ها و وزارت خانه ها پرکاربرد است.

طراحی نمای شیشه ای از نوع اسپایدر

طراحی نمای شیشه ای از نوع اسپایدر

کاربرد نمای شیشه ای مدل اسپایدر

از این نوع نما در طراحی نمای ساختمان های مختلف از قبیل امکان عمومی، اداری و تجاری استفاده می کنند. امکان اجرای طراحی اسپایدر در مرمت و بازسازی بناهای تاریخی وجود دارد. این نوع نما به عنوان پوسته کاذب قادر است از ساختمان در برابر عوامل جوی محافظت کند.

کاربرد نمای اسپایدر

کاربرد نمای اسپایدر

مزایای استفاده از نمای شیشه ای اسپایدر

طراحی اسپایدر مزایای زیادی دارد. از مزایای استفاده از این نوع نما می توان به سبک بودن و شفافیت یکپارچه آن اشاره کرد. اجرای این نوع نما بسیار راحت و آسان است. مدت زمان اجرای این نما بسیار سریع می باشد. کاربران در صورت نیاز می توانند لایه های مقاوم به حرارت و تابش نور خورشید را در شیشه ها نصب کنند. از طراحی نمای اسپایدر می توان در کنار سایر پوشش ها استفاده کرد. این نوع نما لرزه پذیر است. همچنین از اسپایدر می توان به عنوان جدا کننده در طراحی دکوراسیون داخلی استفاده کرد.

مزایای استفاده از نمای شیشه ای اسپایدر

مزایای استفاده از نمای شیشه ای اسپایدر

امکان استفاده از شیشه های با ابعاد بزرگ و یراق آلات متنوع در این نوع نما وجود دارد. امکان طراحی این نما و محاسبه جهت بارهای ثقلی و جانبی از قبیل باد و زلزله وجود دارد. می توان برای سطوح پیچیده از این نوع طراحی استفاده کرد. ظرافت اجرای این نوع نما بسیار بالا است.

مزایای استفاده از نمای شیشه ای اسپایدر

مزایای استفاده از نمای شیشه ای اسپایدر

معایب طراحی نمای شیشه ای اسپایدر

معایب طراحی این نوع نما زیاد نیست. از معایب این نما می توان به دیتیل پیچیده بازشو، نیاز به کنترل مداوم اجرای صحیح آب بندی و نیاز به محاسبه سازه اشاره کرد. باید در طراحی اسپایدر سازه را از طریق یکسری محاسبات کنترل کرد. نصب و اجرای این نوع نما بسیار پیچیده است. اجرای این نما باید به همراه محاسبات دقیق انجام شود، زیرا این نوع نما ساختار شبکه ای دارد. اختلاف محاسبه میلی متری در این نوع نما به کیفیت کار لطمه خواهد زد. از طرفی اندازه گیری دقیق قبل از شروع و تولید شیشه اسپایدر در افزایش کیفیت پروژه بسیار موثر می باشد. یکی از نکات مهم طراحی نمای اسپایدر این است که امکان خطا در واحد میلی متر در این نوع نما وجود ندارد. هر نوع خطایی سبب آسیب به پروژه خواهد شد.

مزایای استفاده از نمای شیشه ای

مزایای استفاده از نمای شیشه ای