5/5 امتیاز از (1 رای )

نمای کنیتکس نوع پوشش بافت دار و نرم است. استفاده از این نما به نوعی باعث می شود تا ناصافی های سطح زیرین نما به خوبی پوشش داده شوند. لازم به ذکر است که این نما نوعی رنگ محسوب می شود که به سه دسته اکرلیکی، روغنی و پلاستیکی تقسیم می گردد. همچنین این رنگ از نظر اندازه دارای سه نوع ریز دانه، دانه متوسط و دانه درشت است.

نمای کنیتکس نوع پوشش بافت دار و نرم است

نمای کنیتکس نوع پوشش بافت دار و نرم است

5/5 امتیاز از (1 رای )

آشنایی با مزیت ها و قابلیت های نمای کنیتکس

بهتر است بدانید این نما از ترکیب مواد رنگی، پنبه نسوز و مواد شیمیایی ساخته می شود. استفاده از این نما به دلیل مزایای زیادی که دارد به طور چشمگیری در بین افراد رواج پیدا کرده است. بد نیست با برخی از این مزایا و قابلیت ها به صورت مختصر آشنا شوید.

قابلیت ارتجاعی نمای کنیتکس

 یکی از خصوصیات مهم و قابل توجه این نوع نما قابلیت ارتجاعی آن است. در واقع این نما در برابر هرگونه فشار و ضربه از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. لازم به ذکر است که این خاصیت به نوعی از ایجاد ترک در نماهای کنیتکس بر اثر نشست و لرزش ساختمان جلوگیری می کند.

آشنایی با مزیت ها و قابلیت های نمای کنیتکس

قابلیت ارتجاع

پوشش دهی کامل

 با انتخاب رنگ کنیتکس می توان سطحی یکپارچه را در فضای بیرونی خانه خود ایجاد کنید. در واقع با استفاده از این رنگ می توان نما یا دیوار را به طور کامل و بدون هیچ گونه درز و شکافی پوشش داد. انتخاب این نما بهترین گزینه جهت پوشش دادن نقص های ظاهری دیوار محسوب می شود.

قابل اجرا بر روی تمامی سطوح

 یکی از مزیت های نمای کنیتکس این است که می توان آن را بر روی هر سطحی اجرا کرد. این نوع رنگ از چسبندگی بسیار بالایی برخوردار است، از اینرو می توان آن را با اطمینان و آسودگی خیال بر روی هر سطحی که می خواهید اجرا کنید.

قابل اجرا بر روی تمامی سطوح

قابل اجرا بر روی تمامی سطوح

قابلیت شست و شو

 بهتر است بدانید یکی از ویژگی های بارز این نوع نما قابلیت شست و شو بودن آن است. این نما را می توانید در هر زمانی که نیاز به تمیز کردن داشته باشند به راحتی شست و شو دهید. همچنین ضد آب و ضد رطوبت بودن از دیگر قابلیت های نماهای کنیتکس به شمار می آیند. این قابلیت ها به نوعی شست و شوی این نما را راحت و آسوده کرده اند.

خاصیت آکوستیک

 بهتر است بدانید اجرای کنیتکس بر روی نما به نوعی خاصیت آکوستیک به آن می بخشد. در واقع این خاصیت باعث می شود ارتعاشات صوتی موجود در فضای اطراف به مقدار کمتری به داخل ساختمان نفوذ کند. خاصیت آکوستیک  نقش بسیار مهمی در ایجاد یک فضای آرام و دلنشین را دارد. به نوعی می توان گفت این نما یک عایق صوتی محسوب می شود.

خاصیت آکوستیک

خاصیت آکوستیک

قابلیت رنگ آمیزی مجدد کنیتکس

 در صورتی که نمای کنیتکس شما دچار مشکل شود و یا از رنگ آن خسته شده اید، می توانید در صورت لزوم دوباره کنیتکس را رنگ کنید. این قابلیت باعث می شود تا بتوانید به راحتی نمای ساختمان خود را مطابق با سلیقه خود تغییر دهید. در واقع این مزیت بهترین گزینه جهت تغییر طراحی و دکوراسیون نمای بیرونی ساختمان به شمار می آید.البته متریال های دیگری هم هستند که می تواند همین قابلیت را داشته باشند مثل مینرال که برای آشنایی بیشتر با طراحی نمای مینرال می توانید از مقاله اصول طراحی نمای مینرال به همراه تصاویر زیبا هم دیدن کنید.

 از دیگر قابلیت ها و مزایای این نوع نما می توان به اجرای سریع و آسان آن اشاره کرد. در واقع این نماها را می توان با سرعت بالایی و در کمترین زمان ممکن انجام داد. لازم به ذکر است که این مزیت به نوعی باعث صرفه جویی در زمان و هزینه ها خواهد شد.

تنوع در رنگ

 بهتر است بدانید نماهای کنیتکس دارای تنوع بالایی در رنگ و طرح هستند. رنگ های کنیتکس بسیار ساده و آسان ساخته می شوند، زیرا در ساخت آن ها از طرح یا قاعده خاصی استفاده نشده است. به نوعی می توان گفت یکی از مزیت های اصلی این نما رنگ بندی بالای آن می باشد.

بهتر است بدانید استفاده از این نوع رنگ جلوی تنفس دیوار زیر کار نمای ساختمان را به هیچ وجه نمی گیرد. لازم به ذکر است که برای تنفس دیوار روزانه لازم است از هر متر مربع کنیتکس ۹/۴ گرم بخار آب عبور کند. عدم نیاز به گچ کاری، سازگاری با محیط زیست، جلوه شکیل و زیبا، وزن پایین و صرفه اقتصادی از دیگر مزیت های این نوع نما به شمار می آیند.

تنوع در رنگ

تنوع در رنگ

شماره مشاوره طراحی نما

نگاهی بر معایب نمای کنیتکس

نمای کنیتکس در کنار مزایا و قابلیت های ذکر شده دارای یکسری معایب می باشد که نگاهی اجمالی بر آن ها خواهیم داشت. در واقع شناخت این معایب به شما کمک می کند تا بتوانید نمایی متناسب با شرایط آب و هوایی و سلیقه خود انتخاب کنید. بهتر است بدانید یکی از معایب این نوع نما نداشتن مقاومت بالا در برابر نور خورشید است. در واقع کیفیت این نماها در برابر تابش نور خورشید به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند. این نما در صورتی که در برابر تابش مداوم نور خورشید قرار بگیرد، کیفیت اولیه خود را از دست می دهد. طبق نظر کارشناسان در صورتی که در مناطقی با آب و هوای گرم زندگی می کنید بهتر است از این نما استفاده نکنید، زیرا برای آب و هوای گرم استفاده از این نما توصیه نمی شود.

نگاهی بر معایب نمای کنیتکس

نگاهی بر معایب نمای کنیتکس

این نوع نما به دلیل اینکه در ساخت آن از مواد آتش زا استفاده شده است آتش را شعله ور تر می کند و آتش سوزی را گسترش می دهد. به نوعی می توان گفت رنگ کنیتکس نمی تواند متریال قابل اطمینانی برای استفاده در نما در مواقع آتش سوزی باشد. یکی دیگر از معایب نمای کنیتکس جرم پذیری بالا آن است. در واقع این نما به دلیل داشتن سطحی زبر و شکل خاص خود در کوتاه ترین زمان رنگ و طرح خود را دست می دهد.

بد نیست بدانید این نماها از دوام و طول عمر بالایی برخوردار نیستند. این نما در کوتاه ترین زمان بعد از نصب شکل و زیبایی خود را از دست می دهد. در واقع دوام این نما به دلیل مواد بی کیفیت و نامرغوب بسیار کم است. بی کیفیتی این نما باعث می شود که در برابر نور آفتاب از پایداری خوبی برخوردار نباشد. لازم به ذکر است که نمای کنیتکس به نوعی باعث هدر رفتن انرژی می شود، زیرا این نما به هیچ گونه عایق حرارتی نیست.

نحوه اجرای کنینکس

تا اینجا در مورد مزایا و معایب نمای کنیتکس صحبت کردیم.در اینجا می خواهیم به نحوه اجرای آن بپردازیم.کنیتکس را به دو صورت می توان انجام داد. هم به کمک دستگاه پمپ باد و هم به کمک غلطک .در هر دو سبک کار نیاز به آماده سازی سطح کار است.مراحل اجرای کنیتکس به صورت زیر است.

1)در ابتدا سطح را برای انجام کنیتکس زیرسازی می کنیم.بهتر است سطح کار ابتدا سیمان کاری شده باشد.

2)برطرف کردن ترک و یا خوردگی سطح کار توسط سیمان و یا چسب و پر کردن عمقی ترگ ها

3)پاکسازی سطح از گرد و غبار

4)استفاده از پریمر

5)آماده سازی کنیتکس و مخلوط کردن آن با آب و ورز دادن آن

6)در مرحله آخر رنگ کنیتکس توسط پیستوله روی سطح پاشیده می شود و یا توسط غلطک کشیده می شود.

زمان مناسب برای اجرای نمای کنیتکس

از رنگ کنینکس هم در دکوراسیون داخلی ساختمان و هم برای نمای بیرونی ساختمان استفاده می شود .در اجرای نمای بیرونی ساختمان محدودیت هایی برای اجرا وجود دارد و لازم است زمان مناسب برای اجرا در نظر گرفته شود. بهتر در فصول بارندگی انجام نشود و همچنین اگر دمای هوا زیاد و بالاتر از 40 درجه سانتی گراد و یا سرد و زیر صفر درجه است از انجام نمای کنیتکس خودداری کنیم. به طور کلی در کشور ما بهترین زمان برای انجام کنیتکس اوایل بهار تا اوایل تابستان و یا اواخر پاییز است.